Šta je novo?

rapidshare download limit (1)2 gb

LongWayToGo

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
309
vec par dana mi je download limit na rapidu oko 2,7 GB, a na news stranici pise da su ga povecali sa 10 na 12 :mad:

ima li jos neko ovaj problem?

Limit je od pre mesec-dva drastično smanjen na 80GB/mesec, odnosno 2.66GB/dan ako svaki dan potrošiš sve... :(

Više im sigurno neću biti mušterija... Svakog meseca u proteklih godinu i po dana sam im plaćao premium account, ali pod ovim ograničenjem, više sigurno neću!

Poslednja izmena:
Ovo sto su povecali za 20 % nije dnevni limit koji ostaje isti 2.66GB vec su povecali bonus on traffic savings odnosno bonus za one koji se uzdrzavaju pa ne dostizu ni dnevni limit.
Njima daju bedna 2 GB odnosno kad ustedis 10 GB dobijes 12.

Poslednja izmena:
a do pre samo godinu dana (2007) placao sam premium i skidao sa vise IP adresa simultano (sad hvala Bogu imam torente)

Sto bi mi bilo milo da puknu kad tako idu protiv premium usera! Ima bre da sacekam da mi istekne ovaj mesec, a onda buy-buy stupid Rapid! :wall:

A kako je lepo bilo letos kad su digli limit na 10GB dnevno pa jоš i mogućnost da se tih 10 prenese u sledeći dan a onda posle svega toga ladan tuš. Mislim da su ovim potezom pali na najniži mogući nivo.
80GB mesečno :)

To je bas smesno. Ja do sredine aprila imam stari nalog sa 10 gb dnevno, a posle mi ne pada na pamet da ga produzujem. Pa sa USDownloader-om se moze skinuti dnevno 6-7 gb bez premium naloga. Ovaj potez je vec poceo da se oseca, pa je procentualno sve vise MU, MS i ostalih linkova u odnosu na RS.

Sramota! Pazi, ako ja skidam 7MB/1min, 420MB/1sat, 2.6GB/ 6 sati!!!!
To znaci da HD film nema sanse da skines iz cuga!

Čemu onda brz internet?! Samo i samo zbog RSa sam hteo da predjem na brzi protok, ali sada je besmisleno!

Da li zna keko kako se koristi freeRS bez cekanja, sa menjanjem MAC adrese?

Hvala

I ja sam nazalost placao rapid unazad dve i kusur godine.

Sada sam presao na NEWS i shvatio da je rapid totalni shit.

blah
meni nalog traje do jula :(
mada ovih dana skidam samo sa mu i to sa usd, tako da nema limita :)

Vrh Dno