Ja ne umem da rešim ovu zagonetku :d Meni sve ove žvrljotine preko slova liče na mačku :d
e zna li neko, da li preko premium accounta moze vise ljudi da skida u isto vreme sa razlicitih ip adresa?
Apsolutno. I meni zaista nije jasno zasto se ljudi grce i muce sa pokusajima da skidaju dzabe kad je pretplata, u varijanti da se podeli s nekim, na godisnjem nivou SMESNA.
jel to znaci da je moguce ili?
Naravno da je moguce.
A evo ja ti kazem iz prve ruke da meni nisu banovali account iako vec dugo radim to.Ne bih da kvarim raspoloženje, ali ja sam (iz druge ruke) čuo da se banuju account-i koji istovremeno skidaju sa 2 ip adrese. I to mi je savršeno logično.
mozda ali neverujem i da je tacno to je veoma retkoNe bih da kvarim raspoloženje, ali ja sam (iz druge ruke) čuo da se banuju account-i koji istovremeno skidaju sa 2 ip adrese. I to mi je savršeno logično.
Radi istovremeno i po 4 IP adrese, provereno 100 puta. Znaci, samo limit im je vazan.
Pozdrav
:smoke:Tacno tako, ali pazite kad se navuchete na premium, jaaako se teshko odviknuti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari