Šta je novo?

Rapidshare.com - Pronadjite macku! :) :) :)

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
Meni je sad ovo smesno...Sta sve vise nece da se sete:wall:...Predpostavljlam sve u cilju zastite:

Prilozi

• CAT.JPG
    CAT.JPG
    15.5 KB · Pregleda: 405
Oni jadni to menjaju svake nedelje, padace im jos svasta na pamet.

Ja ne umem da rešim ovu zagonetku :d Meni sve ove žvrljotine preko slova liče na mačku :d

Ja sam imao zagonetku sa 6 karaktera. Zabio glavu u montor i resio iz prve :d

Ja uvek ukucam svako drugo slovo i upali.

Pa sta je ovde cudno toliko ?
stalno stavljaju slicne stvari svakih nedelju dana da bi sprecili zloupotrebu
al opet ima programa koji relativno uvek pogadjaju kod.

A sta ce ti program za pogadjanje??? Ili konkretno da pitam koji to program koristis za pogadjanje???

za ukras i muziku
pa kako mislis da skidas kad nemas premium ?
da za 50 linkova stojis pored kompa i kuckas kodove na svakih 10 min ?

inace jedan od programa je cryptload naravno samo za one sa dinamicnom ip adresom odnosno adsl moze cable ne

Poslednja izmena:
e zna li neko, da li preko premium accounta moze vise ljudi da skida u isto vreme sa razlicitih ip adresa?

e zna li neko, da li preko premium accounta moze vise ljudi da skida u isto vreme sa razlicitih ip adresa?

Apsolutno. I meni zaista nije jasno zasto se ljudi grce i muce sa pokusajima da skidaju dzabe kad je pretplata, u varijanti da se podeli s nekim, na godisnjem nivou SMESNA.

Apsolutno. I meni zaista nije jasno zasto se ljudi grce i muce sa pokusajima da skidaju dzabe kad je pretplata, u varijanti da se podeli s nekim, na godisnjem nivou SMESNA.

jel to znaci da je moguce ili?

Po pravilima nije dozvoljeno ali ja nisam cuo jos da su nekome banovali accaunt zbog toga tako da opusteno

Taj limit funkcioniše i ne može se zaobići. Može više korisnika koristiti jedan Premium account dokle god se ne pređe 25Gb limit.

25 gb vazi sa svaki premium accaunt i to niko ne moze da zaobidje

mada po 5 gb dnevno je sasvim dovoljno barem meni
neke stvari nadjem i na drugim mestima tako da 5 gb je puna kapa

Poslednja izmena:
pa dobro 25gba za 5 dana i nije bash mala cifra, tako da...

Ne bih da kvarim raspoloženje, ali ja sam (iz druge ruke) čuo da se banuju account-i koji istovremeno skidaju sa 2 ip adrese. I to mi je savršeno logično.
A evo ja ti kazem iz prve ruke da meni nisu banovali account iako vec dugo radim to.

Naravno. Ono do čega je Rapidshare-u stalo je održavanje limita od 25Gb. Sve ostalo ih ne ugrožava. Bio bi problem kada bi više IP adresa moglo ugroziti limit i downloadovati, recimo, 50Gb za pet dana.

Видим да је данас Happy Hour на RS. Не мора се укуцавати код и чекати да прође време, већ се одмах скида (да се разумемо и даље има 100 минута чекања кад се скине фајл од 100 мб).

Poslednja izmena:
Ne bih da kvarim raspoloženje, ali ja sam (iz druge ruke) čuo da se banuju account-i koji istovremeno skidaju sa 2 ip adrese. I to mi je savršeno logično.
mozda ali neverujem i da je tacno to je veoma retko
meni su svi mnogi govorili da koriste vec godinu dve i da nikad nisu imali problema iako koriste sa vise ip adresa jedan accaunt
pored limita od 25 gb nema potreba za pracenjem ip adresa i slicno

Poslednja izmena:
Pa naravno da istovremeno
sta ti mislis da ovi sto koriste cekaju da jedan zavrsi dl pa se taj javi da je gotov pa onaj drugi krece ili pola dana jedan pola drugi.....
zabranjeno jeste al da banuju NECE

Radi istovremeno i po 4 IP adrese, provereno 100 puta. Znaci, samo limit im je vazan.

Pozdrav

Ja sam i u nekim prethodnim postovima pominjao (i opet cu) da apsolutno nemam nikakvih problema ili upozorenja od strane RS prilikom istovremenog downloada sa dve lokacije. Jedina zamerka na RS je taj limit od 25GB ali moze da se prezivi i sa njim.:)
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno