Šta je novo?

RapidGet problem

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Sve sto download-ujem sa RapidGet-om a arhiva(rar) je ne mogu da otpakujem u Winrar-u(3.50). Stalno mi javlja - crc failed in the encrypted file.

Jel zna neko o cemu se radi? Inace kada sam skidao iz explorera nikada nisam imao problema.

izgleda da neki fajlovi imaju lozinku koja ti treba da bi se raspakovali...

probaj da skines isti fajl iz Explorera, pa vidi da li je do toga..

I ja kad skidam .rar fajlove preko njega u 70% slucajeva imaju crc error, a preko drugih stvari ne, pretprostavljam na osnovu toga da je u njemu problem... Resenje nemoj da ga koristis ako ti pravi problem.

Probao sam FDM kao i Flasget ali imam isti problem. Kada ubacim (RS)link i sifru i username za RS i kliknem na download, dobijem uvek rar file od nekoliko KB za koji winrar kaze da je broken archive...inace file-ovi su Ok jer sam ih vec skidao iz IE.

Ne znam gde gresim...

Ako koristite firefox sve radi lepo preko flashgot ekstenzije.

Crash Owerride je napisao(la):
vidis, ja ne radim tako.
Ubacim link u browser (ffox koristim sada) i kad mi ponudi download, kliknem na ok, onda cancel, pa idem na download properties i uzmem link (koji treba da bude napr. http://dl43l3.rapidshare.de/nekifajl.rar) pa ga pejstujem u dl manager - i radi lepo.

Da jer ono sto nalazimo na forumima itd., nije direktni lik...Ja idem preko IE sa rapid linkom, otvaram stranu i biram Premium, i tek onda kliknem na jedan od tri (direktna) linka. Tada se aktivira FG i to je to.

Ako neko zna bolju semu neka javi.

do tog CRC errora najvishe dolazi kada se vishe puta koristi resume.Npr ne znam da li neko koristi rapidsher-ov program za download(to je samo za download sa rapidshera za premium usere),meni se dogadjalo kada sam skidao preko satelita da malo protok stane i ja prekinem i nastavim i on kao to skine bez problema a kada probam extrac odma CRC error..

I meni se cini da je resume problem kod rapidget-a.

eeergh... pa zar ne znate da rapidshare ide samo jedna konekcija po fajlu ?!?!

nema opcija za pause, resume itd. vama se dodeli JEDNA konekcija ka fajlu i ako vam pukne net usred prenosa = dzhaba...

znachi, ako ne skidate u cugu, dzhaba ste skidali...

Ako imas premium radi resume normalno.
Ja licno iz Opere skidam po par fajlova dnevno i nikad mi jos nije prijavio greske.

Resume opcija naravno ne radi ako ste dobili link ka fajlu preko free naloga.

IzNoGooD je napisao(la):
eeergh... pa zar ne znate da rapidshare ide samo jedna konekcija po fajlu ?!?!

nema opcija za pause, resume itd. vama se dodeli JEDNA konekcija ka fajlu i ako vam pukne net usred prenosa = dzhaba...

znachi, ako ne skidate u cugu, dzhaba ste skidali...
Apsolutno netacno.
Sta, skidas u cugu 100MB i stignes do 98 i nestane struje ?
A pritom imas premium ?
Ajde malo razmisli sta si napisao ;)

Crash Owerride je napisao(la):
Apsolutno netacno.
Sta, skidas u cugu 100MB i stignes do 98 i nestane struje ?
A pritom imas premium ?
Ajde malo razmisli sta si napisao ;)

A pritom nemash premium ?
Ja sam razumeo da chovek ima problem i jedino logicno resenje mi je da je poskidao samo deo fajla... moja greska je sto nisam u gornjem postu naveo da se moje pisanije odnosi na free naloge...

Nazad
Vrh Dno