Šta je novo?

RapGet - utisci, misljenja...

japi

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
309
"RapGet 1.06
Program RapGet (RAPidshareGET) is intended for the automatic load it is file from the well-known file server rapidshare.de. Although there are many similar programs, they all have their deficiencies; therefore in this program the attempt to combine all positive sides of other programs and to add new possibilities was made."

dakle, sta mislite o ovom programu???

Dobar, los, ima trojanaca, spyware-a...

....dobar je ....ali posto je rapidshrare promenio input image od danas ne radi.... bar na ovom serveru....

Ni taj ne radi, tako da oba vrede ko mrtvom konju tjebe... :p

posmatrajuci reakcije na drugim forumima oko 75 % ljudi je3 zadovoljno programom.....

pa ipak je bolje ista nego nista....

Da zaista moze da pomogne kod RapidSharea na bilo koji nacin, kao sto bi trebalo da moze, imalo bi smisla, ovako...najobicniji download menager sa ne bas preterano naprednim opcijama. U svakom slucaju, stvar je u razvoju, tako da moramo ipak da sacekamo da se razvije malo. Za sad, nista posebno nisam nasao.

wiz011 je napisao(la):
Ja ne vidim šta je njegova prednost u odnosu na browser, moram da ukucavam one brojeve, moram da čekam da prođe onaj time-out od sat vremena... To sve mogu i iz Opere. Drugo je ako neki program može da zaobiđe te zezalice, USD to ne može.
upravo je prednost sto NE moras da ukucavas brojeve - samo mu napakujes linkove i ostavis ga...

ZoNi je napisao(la):
upravo je prednost sto NE moras da ukucavas brojeve - samo mu napakujes linkove i ostavis ga...
Ovo jednostavno nije tačno, ja zaista ne znam kako kod tebe radi bez brojeva, kod mene se pojavi popup prozor sa sličicom i traži da ukucam broj, ako ne ukucam ništa ne skida. Isto tako, ako skinem neki veći fajl program javlja grešku sve dok ne istekne sat, sat i po.

Moguće da je nekada radio tako kako kažeš, ali sad sasvim sigurno ne možeš "samo da mu napakuješ linkove i ostaviš ga". Izgleda da ga ti nisi skoro koristio.

Koristio sam RapGet vec neko vreme i svidjala mi se ta mogucnost da ne moram da sedim pored kompa cekajuci da istekne wait time vec mogu da mu napunim listu i odem na posao ili se prosto bavim bilo cim drugim dok malisa skida sam. Postoji i mogucnost da se u bilo kom momentu promeni brzina download-a pa sam mogao komotno i da surfujem. Nisam primetio bilo kakav spyware ili virus u bilo kojoj od verzija.
Ipak, kao sto je vec receno, RS je napravio izmene tako da vise ne radi.

EDIT:
Samo da dopunim, sa megaupload-om i dalje sve radi kako treba ... za sada.

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Ovo jednostavno nije tačno, ja zaista ne znam kako kod tebe radi bez brojeva, kod mene se pojavi popup prozor sa sličicom i traži da ukucam broj, ako ne ukucam ništa ne skida. Isto tako, ako skinem neki veći fajl program javlja grešku sve dok ne istekne sat, sat i po.

Moguće da je nekada radio tako kako kažeš, ali sad sasvim sigurno ne možeš "samo da mu napakuješ linkove i ostaviš ga". Izgleda da ga ti nisi skoro koristio.
koristio sam ga poslednji put pre 2-3 dana, tj. do ove nove promene na RSu... radio je sasvim lepo, nikada nisam video taj popup prozor sa slicicom... inace, koristim USD v.1.34b4...

evo, sad cu da mu ubacim neke linkove, da vidim sta ce biti...

EDIT: ahm... da, evo i autor na svom sajtu kaze da za sada ne radi automatski plugin, pa da preporucuje upotrebu "poluautomatskog"...

11.06.2006
Rapidshare.de changed today at night the form of pictures. As a result automatic plagin to work ceased (I thus far I think as to isolate numbers from the picture). As the temporary solution thus far it is possible to use semiautomatic plagin (RapidshareHA.plg) which can be poured off from my site, since automatically it does not renew!
prevod: babelfish

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
koristio sam ga poslednji put pre 2-3 dana, tj. do ove nove promene na RSu... radio je sasvim lepo, nikada nisam video taj popup prozor sa slicicom... inace, koristim USD v.1.34b4...

EDIT: ahm... da, evo i autor na svom sajtu kaze da za sada ne radi automatski plugin, pa da preporucuje upotrebu "poluautomatskog"...
E ja tek sad ništa ne razumem, jer sam ga ja koristio onda kad si mi ga ti preporučio i sasvim sam siguran da je to bilo nekoliko dana pre promene sličica. Dakle, meni je radio "poluautomatski" (valjda) i sa starim sličicama. Dovukao sam ZIP sa svim pluginovima ali izgleda da sam nešto uradio pogrešno. Šta je trebalo da radim pa da radi automatski?

Pa i ja sam tako radio...

Ja sam koristio USD vise meseci unazad i nikada mi nije otvarao prozor za ubacivanje koda. Rucno su se ubacivali kodovi u Kockalonetovom The Grabberu.

Sad sam bacio pogled na nove slicice. Nece biti tako jednostavno da se ovo ocr-uje, mada ne sumnjam u dimoniusa. Mislim da je bila dobra volja rapidsharea (ili da ublaze prelaz) sto su koristili do sada onakvu vrstu slicica. Kakve sve slike koriste na drugim sajtovima i covek tesko moze da prepozna sta pise. Verovatno ce i rapidshare uskoro da jos vise zakomplikuje slike.

da ali Grabber radi sa proxi pa si mogao da downloadujes 5-6 fajlova istovremeno.

RapGet je (bio) odlican jer ubacis linkove i mozes na spavanje :) sto se tice RS, a za ostale kao megaupload jos uvek fercera

malo strpljenja nadamo se da ce prevazici i taj problem s RS :)

ZoNi je napisao(la):
Evo i ja da potvrdim da je do skoro radio bez problema u automatizovanom modu ;)
Problem je bio sto je s vremena na vreme morala da se skine nova verzija plugin-a jer je stari posle odredjenog vremena prestajao da radi :(

Taj poluautomatski plugin nikad nisam ni video :trust:

btw desavalo se povremeno da ne uspe iz prve da OCR-uje slicicu, pa ceka timeout za sledecu, ali na kraju proradi ;)

rusi su izbacili novi RapGet sa podrskom za nove slicice rapidshare-a....

testirano i radi.....

Poslednja izmena:
Evo , napunio sam ga :p
pa da vidimo dal' ce da radi :type:
@ Zoni
sredili su i onu tvoju foru sa prebacivanjem sa dial-upa na cable:smash:
to sam provalio kad sam isao preko anonymouse.org , lepo dobio link i kada je trebalo da krene DL , prijavi da je promenjen IP i kraj :wall:

radi:banana:

Poslednja izmena od urednika:
Svarno radi. A šta je sa onih 60+ minuta na koje mora da se čeka kad se skine izvesna količina, jel za to treba koristiti neki proxy ili program ume i to da zaobiđe?

Hide IP Platinum je pravo resenje za RapidShare :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Hide IP Platinum je pravo resenje za RapidShare :)
kako ? :)
vec izlazim na net preko proxy-ja :S:
ima li svrhe

Poslednja izmena:
wiz011 je napisao(la):
Svarno radi. A šta je sa onih 60+ minuta na koje mora da se čeka kad se skine izvesna količina, jel za to treba koristiti neki proxy ili program ume i to da zaobiđe?

Mislim da tu pomaze samo ako se promeni IP adresa koju RS vidi. Znaci, ili da se stvarno promeni IP ili da se koristi neki proxy.

haha
nesto se sj***lo
ne sljakaju ni 1.07 ni 1.08 :smash:
ali je zato vreme izmedju 2 DL samo 5min :type:

nova verzija 1.09

Nazad
Vrh Dno