Šta je novo?

Rang lista za fps(doomacine) i slicne igre>?

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
NIsam dugo igrao a sada sam pozeleo nesto od toga.Pretezno sam ljubitelj FPS igara.Nekada smo ih zvali Dumachine :D i sl.Zanimaju me i igre tipa max payne,Stranglehold i sl jer su i one u tom fazonu samo sto nisu FPS tj kamera je pozadinska.
MOze li neko da mi predlozi nesto od novijih igara(u zadnjih godinu dana) ovog tipa? Nesto kao rang listu.Podvlacim da bi me zanimale novije igre.Hvala.:)

Poslednja izmena:
Kreni od osnovnog stiva;

Crysis i Crysis warhead ako nisi igrao
Half life 2 sa svim epizodama

INace Dark mogu ti reci da je vecina novih fpsova njesra zivo :S:

I gde si bre covek, nema te dugo na forumu :wave:

I reci nam hoces li Third Person ili First Person Shootere!

1.dead space
2.COD 5
3.kriza

Kreni od osnovnog stiva;

Crysis i Crysis warhead ako nisi igrao
Half life 2 sa svim epizodama

INace Dark mogu ti reci da je vecina novih fpsova njesra zivo :S:

I gde si bre covek, nema te dugo na forumu :wave:

Evo druze,slabo sam na kompu.MAsina iz potpisa je i dalje jezivo jaka pa mogu da pichim novije stvari.MAda sve manje me zanima HW. Dosta sam na motoru,putujem i zivim zivot...:)
Crysis sam igrao.Dobra je.Probaj ovu Stranglehold jer je odlicna(john wo varijanta).

1.dead space
2.COD 5
3.kriza

Dead space nisam igrao.Sad cu da se dadnem na skidanje:)

COD5 skinuo ali posle razbijanja nece pa cu videti u cemu jeproblem kada smognem snage i vremena.
Krizu igrao.....
Hvala na sugestijama.
Ima li jos necega zanimljivog?

Dead space nisam igrao.Sad cu da se dadnem na skidanje:)

COD5 skinuo ali posle razbijanja nece pa cu videti u cemu jeproblem kada smognem snage i vremena.
Krizu igrao.....
Hvala na sugestijama.
Ima li jos necega zanimljivog?

ono sto jos valja iz ovog zanra je

1. hl2, hl2 ep1 i hl2 ep2 koje su stand alone igre ali se po prici nastavljaju na orginal hl2.

toplo preporucujem i
1.massefect (2008) koji je rpg/tps igra (rpg aspekt je prilicno simplificiran pa se moze reci da je mnogo vise TPS) koja u pocetku izgleda prosecno ali kako odmice razbija te pricom i univezumom koji je jedinstven..

Poslednja izmena:
Evo ti moja preporuka, pa sad bas i nije sve iz 2008/09 ima malo i starijih:

BioShock,
Far Cry 2 (jedinicu ako nisi igrao-Obavezno moras),
F.e.a.r. 2, - 2009 (prvi dio odigraj ako nisi, mnogo je bolji)
Left 4 Dead, - 2009
Chronicles of Riddick, - 2009
Necrovision, - 2009
Unreal Tournament 3,
Call of Duty 4 & 5,
Rainbow Six Vegas 1 & 2,
Ghost Recon advanced warfighter 1 & 2,
S.t.a.l.k.e.r. odigraj ako nisi-on je isto malo stariji FPS,

Poslednja izmena:
hvala Kuzma
ono sto jos valja iz ovog zanra je

1. hl2, hl2 ep1 i hl2 ep2 koje su stand alone igre ali se po prici nastavljaju na orginal hl2.

toplo preporucujem i
1.massefect (2008) koji je rpg/tps igra (rpg aspekt je prilicno simplificiran pa se moze reci da je mnogo vise TPS) koja u pocetku izgleda prosecno ali kako odmice razbija te pricom i univezumom koji je jedinstven..
Hvala @este
Evo ti moja preporuka, pa sad bas i nije sve iz 2008/09 ima malo i starijih:

BioShock,
Far Cry 2 (jedinicu ako nisi igrao-Obavezno moras),
F.e.a.r. 2, - 2009 (prvi dio odigraj ako nisi, mnogo je bolji)
Left 4 Dead, - 2009
Chronicles of Riddick, - 2009
Necrovision, - 2009
Unreal Tournament 3,
Call of Duty 4 & 5,
Rainbow Six Vegas 1 & 2,
Ghost Recon advanced warfighter 1 & 2,
S.t.a.l.k.e.r. odigraj ako nisi-on je isto malo stariji FPS,
To majstore!:)

prototype

Naleteh na igru PROTOTYPE. Toplo je preporucujem.

Po meni ovako, a i tebi preporucujem isto...

1.Crysis, Crysis Warhead
2.Call of Duty 5
3.Call of Duty 4
4.Fear 2 i Fear (1), a velika preporuka i za Fear combat
5.Necrovision
6.GTA IV :)-devil-:)
7.Chronicles of Riddick Assault on dark athena
8.Wanted
9.STALKER (oba dela)

...ne znam vise.:wave:

E hvala ljudi.Ovaj nercovision sam upravo skinuo pa cu pogledati kakav je.Timeshift cu bas sada da nadjem.Chronicles of Riddick Assault on dark athena nisam ni znao da ima jer sam samo igrao EScape from B.B.Wanted isto upravo trazim.GTA? zar nije ona neka voznja auta?

SWAT 4

Ako hoces nesto hard core, probaj SWAT4. AI je izvanredan. I igraj na hard. Uzivaces mesecima. Sama igra mislim da je iz 2006. tako da bez problema moze da se igra na bilo kojoj pristojnoj masini. A posle mozes da se oprobas i online :)
Jedini problem je sto posle toga sve bude nedovoljno dobro...

Ops, sad vidim da kazes da te interesuju novije igre. Ali ako si to propustio...

Poslednja izmena:
GTA? zar nije ona neka voznja auta?

GTA nije voznja auta, vec akciona igra iz treceg lica u kojoj mozes ( najcesce moras ) da koristis prevozna sredstva. Igra je odlicna. Imam drugara koji je isto opisao GTA kao voznju auta. Kako on ne voli voznje, GTA nije hteo ni da pine. Kada se konacno nakanio ( doduse silom) da igra, nije mogao da ostavi igru dok je nije presao. :)

undying / pistolji, pucaljke + kosa a la Grim reaper /
.
.
.
SW- jedi knight II, jedi outcast /interesantno, koristis Mac, sword /
system shock 2
bioshock
return to castle wolfenstein
far cry
half life 2+ epizode

odavno nisam igrao nista sto je u rangu pomenutih igara.
gears of war i Call Of Duty-Modern warfare jesu atraktivne,
ali samo ako hoces haos bez i najmanjeg traga price
akcije / ili suspense-a /

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima.Igram i Stranglehold i izvrsna je.Wulfenstein je odlican do jednog dela na nekoj kupoli u svemiru gde me je smorio i odustao sam od njega.
Fallout3 nisam jos nasao.....Ali probacu i njega.Za sada sam napravio lepu kolekciju.Zahvaljujuci dobrim ljudima ove teme :)

do jednog dela na nekoj kupoli u svemiru gde me je smorio i odustao sam od njega.

Sad ovo je mozda i spoiler al svejedno da pomenem. Ako mislimo na isto to ti je prakticno sam kraj igre, da si odigrao jos 5 do 10 min odgledao bi i poslednji sinematik i odjavnu spicu.

Nego, kad se vec pominju silne pucacine iz prethodnih par godina cudo da su svi zaboravili Call Of Juarez i Call Of Juarez - Bound In Blood. Odigraj to obavezno, ako nista drugo zbog drugacijeg okruzenja u odnosu na ostale igre.

hVALA NA SUGESTIJI.Evo Googlam..:)

Imas i Call of Duty 4 Modern Warfare 2, tek izasla i nije losa ako volis sf igre i filmove, Fear 1 i 2, deo, su perverzija i ja ih iskreno obozavam, ako nisi probao probaj. GTA4 je isto dobra igra. Ako volis zombi fazon odigraj left 4 dead.

Fear igrao davno...Left4dead isto..Ali GTA4 nisam.Evo i nju sad skidam..:)

sve igre koje mi padose na pamet, ljudi vec ispisali... moj definitivni favorit je half life i jedva cekam episode 3...

mozes probas resident evil 5... nisam ga igrao, ali kapiram da je ok...

i da, od malo starijih (niko ih nije spomenuo) je dobar Aliens Vs. Predator 2, a imas i Doom 3, mada kapiram da si obe igrao...

Nazad
Vrh Dno