Šta je novo?

Random gasenje hp6735s

Elizevin

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2008
Poena
304
Dobro, ne bas random :)
Svaki put kada ukljucim videocall na skype-u izdrzi nekih deset minuta, pa se potpuno ugasi. Ni u jednoj drugoj prilici to ne radi. Ima li neko ideju o cemu se radi?

Da li si probao da snimas kamericom preko Windows movie makera ili nekog drugog programa za snimanje kamerom, nekih 20tak minuta bilo sta? Da li ti se tada, u medjuvremenu, gasi laptop?

Da, verovatno webcam(drajveri za webcam)... Ja ga imam, radi za sad bez problema. Koji Windows koristiš?

Nikada nisam nista snimala preko kamere, u stvari, ovo je prvi put da je uopste i koristim. Probacu sutra, pa cemo da vidimo. A na laptopu je win XP, sp2, drajvere sam skidala sa hp-ovog sajta.

imam doticni lap,koristim ga bez problema,na njemu je win xp sp2,drajveri sa hp sajta,skype 4.0 radi i video i tonski poziv jedino sam primetio da kad ukljucim samo kamericu u exploreru slika je crna(znaci ja se ne vidim) ali zato hvata korektnu sliku kad slikam.neznam da li se jos nekom desava ovako nesto? napominjem da u skype radi bez greske

isti drajver i ja imam instaliran,e sad nisam siguran ali je moguce da se ovo desava posle updejtovanja ATI-jevih drajvera.jedino sam njih updejtovao vise puta od kad posedujem lap,svi ostali su isti.

Ja koristim atijeve 9.7, imam sp3 na XP-u... A za te slikice koristim HP Webcam program... u njemu imaš i podešavanja oko kamere.. Ne znam da li si instalirao.

Poz.

Kod mene je definitivno sam skype problem, gasi se iskljucivo na videocall. Probala sam da snimam kamerom, proslo je pola sata bez ikakvih problema. Mozda bi neka starija verzija skype-a bila bolja?

@Boris probao sam sa hp webcam,isto se desava(ali je vrlo praktican program )
@Elizevin mozes da probas sa starijom verzijom skype-a,mozda je do toga

Nazad
Vrh Dno