Šta je novo?

Ranac za posao i terene

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm... izgleda da može da se nađe. deluje ok ranac. hvala na predlogu.

Imam 3 razlicita (velicine) swissgear-a, ako mozete da ih nadjete po normalnoj ceni kod nas, nema bolje. I sto se tice udobnosti i kvaliteta i prakticnosti. Ok je targus, ali je kategorija ispod. HP premium varijante su isto ok, ali nisu izdrzljive kao swissgear. Ovo pisem iz licnog iskustva...

Poslednja izmena:
swissgear 12000, ja ovog francuza platio pet malopre. prostran je, visok, ima dosta pregrada, kabanica uliva poverenje protiv kise, e sad koliko je izdrzljiv stvarno na kisi boga pitaj, trudicu se da ga ne testiram puno :)

Zato sam i napisao ako moze da se nadje po normalnoj ceni... Ja sam ih napolju uzimao na akcijama i najveci za 17-icu me je kostao oko 70€

skrasicu se dve / tri godine sa ovim, pa cu posle da nabavim nesto bolje. da sam hteo da dam 12000 za ranac ima jedan samsonite extra uradjen, mislim da nema sanse kisa da probije koliko je debelo siven, vise mi uliva poverenja od tog swissgear-a sto sam video

Izvinjavam se što oživljavam staru temu, al sam kontao da je bolje tako nego da pravim novu :)

Dakle, treba mi ranac za laptop, za svakodnevno nošenje laptopa, knjiga... Kom brendu biste dali prednost- SwissGear ili Targus? Konkretno, izbor je spao na SwissGear 8826, SwissGear 6107, i Targus CN600. Uspeo sam da ih nađem po ok ceni, između 3 i 4000, što mi je i budžet koji ne bih prelazio. Za Targus bih imao garanciju 2 godine, za SG ne bih... Swissgear mi na slikama deluju kvalitetnije, ali još nisam imao vremena da ih pogledam uživo, pa bi mi značilo mišljenje nekog ko je imao iskustva sa njima. :)

Poslednja izmena:
Imam wengerov ranac synergy....sjajan sto se tice pregrada i onoga sta staje u njega. Ranac nije preterano udoban za duze nosenje, 15-20 min ok, sve preko toga nije prijatno. Ima na dnu plastiku koja je brzo krenula da se haba po coskovima, ali se nije sirilo dalje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno