Šta je novo?

Ramones CD

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
Da li ima neko albume ove grupe na CD-u (moze i neki best of), da je voljan da mi nareze, naravno uz nadoknadu?

Ajd'

A šta misliš zbog čega se jedan on naših moderatora zove RamOne. Ccc, ništa ne znaš :D

Kontaktiraj ga, i videćeš something....

P. Cineman

P.S. U vezi kulera Alexandre, još nisam dobio mejl od ovog mog prijatelja, ali očekujem ga u sledećih nekoliko dana.

Cineman je napisao(la):
A šta misliš zbog čega se jedan on naših moderatora zove RamOne. Ccc, ništa ne znaš :D

Kontaktiraj ga, i videćeš something....

P. Cineman

P.S. U vezi kulera Alexandre, još nisam dobio mejl od ovog mog prijatelja, ali očekujem ga u sledećih nekoliko dana.

Ma znam ja, nego da ne cimam coveka, mozda ima neko u NS-u.

P.S. U vezi kulera cemo pricati na okupljanju. Ajd'

Alexandar je napisao(la):
Da li ima neko albume ove grupe na CD-u (moze i neki best of), da je voljan da mi nareze, naravno uz nadoknadu?

Ajd'
Reci sta ti treba, albumi, koncerti , demoi, diskovi, ploce, video kasete ... ;)

Pozdrav,
Alexandre ako ti nešto zatreba od RamOne ja ti mogu doneti sutra ako hoćeš. Ja 2. ili bolje reći sutra idem za BG, pa ako se vas dvojica dogovorite ja bih mogao da preuzmem diskove ili šta se već budete dogovorili...

Pozdrav, Cineman

Ako se nesto dogovorite javite sto pre da znam sta da snimam, 064-140-7702

Kaži mi koliko imaš tih albuma, pošto nisam baš to pratio. Ali sam ih slušao, i mogu ti reći da su FX

P. Cineman

P.S. Ajd, zovem te...

Ma imam sve albume i sve koncerte, plus dosta u Yu unikatnih stvari... recimo sve imam.
Ajd javi se ili mi posalji tvoj telefon ako nije problem mozda bih te iscimao da mi doneses dve torbice za diskove od Ashley-a ?

Ajd, nema problema. Kada već idem za BG, da nešto i ponesem.

P. Cineman

Evo ga fon: 064/200-80-92 -- Moja mreža :D :D

Aleksandre ovaj "album" ti snimam, uzivaj !
Cineman vidimo se sutra
poz

Ajd, vidimo se...

Pozdrav, Cineman

E pa vidi se da nisi pitao pravog coveka :)
Znaci ako ti jos nesto treba od Ramones-a javi pa da ti snimim.

Odlicno, znaci nisam jedini ovde (D)
Ajd' neka mi se jave na email fanovi koji su zainteresovani da budu moderatori na forumu koji cu uskoro napraviti na novoj adresi www.ramones.co.yu , naravno treba da budu pravi fanovi ;)

Ako Bog da i ja sam u Bg-u u subotu pa mozemo da popricamo malo na ovu temu.cheers

Vau, baš nas ima super. Ja sam zadnji put slušao Ramones pre nekih 14 meseci. Posle toga nisam smeo, zbog neke situacije u koju sam došao. Evo sada malo se situacija poboljšala, tako da ponekad kada se može puštam ih. Ja sam imao otprilike sve njihove albume, ali zbog situacije u kojoj sam bio sve sam ih se morao otarasiti.

Anyway, da ne smaram, važno je da nas još ima ovde na Benchu. Tako da RamOne, najverovatnije bih od tebe počeo da uzimam sve što imaš od njih, da krenem tamo gde sam stao pre nekih 14 meseci, i valjda će tako se i nastaviti...

P. Cineman

Nazad
Vrh Dno