Šta je novo?

Ram

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Pozdrav ljudi imam par pitanja, posto hocu da malo poboljsam racunar, treba da uzmem 512 Rama, ali ja imam trenutno u racunaru 2x256 i juce sam gledao imam jos jedan slot da se memorija udene. Oce li biti problem sada da uzmem 512 i da stavim u taj treci slot? I da, mozete li mi reci na sta da obratim paznju pri kupovini?Kako da vidim koja je sada memorija sto imam jer valjda treba u necemu da se slazu?
Pozdrav ljudi...

White_Dragon je napisao(la):
Normalno mozes da stavis u 3. slot to ti nije problem, jedino na sta treba da obratis paznju je da ce uvek sporija memorija diktirati brzinu rada.

A kako da znam koja je sada brzina???Mislim jel trebaju u necemu ova sadasnja i nova da se slazu/

Ne mora da znaci, mozda uopste nece hteti da radi, ja na moje poslednje dve ploce nikada nisam mogao da ubodem memorije od razlicitih proizvodjaca, nije hteo ni da mi se upali komp sa razlicitim memorijama. Ali opet, teoretski bi trebalo sve lepo da radi.

@zacool
mozes na vise nacina da resis slucaj:
- da prodas te dve i doplatis za 512 + kupis jos jednu od 512 i nema problema, radice sigurno ili

- da sa kucistem odes do servisa i neka probaju koja memorija moze da radi sa tvoje dve, jer ce verovatno morati da se isproba par komada (jednostrani/dvostrani - razliciti mem chipovi...) :)

Nazad
Vrh Dno