Šta je novo?

Ram HS

Ne isplati se, preskupo je ;).

900dingera komad... ne znam. Ako zanemarimo cenu ili imas neki bolji predlog?

Poslednja izmena:
Pa posto je pitanje da li se "isplati" ne isplati se, bolje i jeftinije je staviti preko 8cm/12cm fan, ako ne preko onda bilo gde gde ce moci da baca iole vazduha na memaru ili barem pored nje, bice hladnija nego sa Reaperovim heatsinkom sigurno.

Dobro, naravno da je jedna 12-ka jeftinija od ovoga.
Da li ih je neko probao i kako rade?

Kao sto OCz kaze,usmerite ventilator na memoriju i bice i bolje i jeftinije od ovog resenja :D

Ne mogu vise da trpim da mi nabija prasinu u slotove i pod smd-e na ploci.
A i ploca mi je crne boje pa ce se prasina videti s kilometra. Stara LP Ultra je postala toliko siva da moze da joj pomogne samo UZ kadica...

ps. + jedan vent manje

Poslednja izmena:
Pa ***,moras malo da se zrtvujes ;) Budi malo pedantniji,ocisti ponekad :p

Ventilator je najisplativije, najjednostavnije i najprakticnije:) resenje ali ako bas hoces pasivnu varijantu sve sto nadjes od gotovih resenja ce ti manje-vise isto odraditi posao ;).
Koju memoriju i na kojim setovanjima ces da 'ladis?

:wave:

AXE iz potpisa, 1000-1200MHz, 2.25V, 5-5-5-15/4-4-4-12, dva komada

AXE iz potpisa, 1000-1200MHz, 2.25V, 5-5-5-15/4-4-4-12, dva komada

Sta znam, u principu i pasivnim hladnjacima treba promaja, a skidanjem originalnih sa transa gubis garanciju. Ja bi to spustio na cl5 i 1.9-2v na 1GHz :).

Ok, samo vodi racuna da fabricki HS uopste ne nalezu kako treba na cipove.

Znam, i sam sam video, medjutim ne znam sad kako je kod tebe ( a trebalo bi isto ), ovde se memara uopste ne greje nista posebno pri tim voltazama.
No, ajd on topic, ako bi vec gledao neke druge spredere, onda vidi da su to oni tipa ko sto ima Cors Dominator ili cak i Axe ali na modulima 1200MHz, oni bi trebalo da su nesto bolji, zbog dizajna, mada takodje i ovaj TT ali za one ima par reci na XS-u idt..gde ljudi kazu da su oni bolji/efikasniji, mada sumljam da tu ima neke velike razlike..

Imas li neki predlog koji moze da se kupi kod nas?

Aj da ne otvaram novu temu. Gde ima ovako neshto da se nadje?

RAM%20COLLER.jpg

Poslednja izmena:
Moram da vidim da li neko u Somboru radi sa njima onaj Titan mi deluje sasvim ok.
Bilo je jedno vreme u SO onih Spire za ~200din, al sad nema :(

Nazad
Vrh Dno