VUCKO-91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2008
- Poena
- 319
Konektujem se na telekomov pireli router. Dok sam imao XP , imao sam problema sa konektovanjem, kocio racunar, nije hteo da se konektuje... Kad sam se prebacio na win 7, onda je kartica pocela lepo da radi...Ima vec vise od mesec dana kako radi... Ali u zadnje vreme mi se desava da kad se konektujem na router, on dole pocinje da menja stanje konekcije: Limited connection, No internet access, No network access pa onda vrati na normalno stanje Internet acces, pa opet menja i tako mi usred download-a sa rapidshare i slicnih sajtova ili odjednom samo pocne to da radi, a nekad cak i ne mogu da se konektujemm... Desava se da pise dole No network access, ja upalim Mozilu i probam da odem na neku stranicu i ono normalno radi i dole se tad promeni da u mrezi imam Internet access... Evo sad je pitanje da li cu uspeti da posaljem ovu poruku... Troubleshoot govori kako treba da se pali i gasi router na 10 sec... Medjutim , te stvari uopste ne pomazu. NEKAD se desi da troubleshoot resi problem, tad problem bude nesto kao: "Not configured valid IP adress..." , tako nesto...
Da li postoje neka podesavanja koja sam preskocio ili tako nesto... Ako vam treba jos nesto da bi mi odgovorili, pitajte!
Da li postoje neka podesavanja koja sam preskocio ili tako nesto... Ako vam treba jos nesto da bi mi odgovorili, pitajte!