Šta je novo?

Rainbow Six Vegas

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
elem .. ostade mi da na kraju ubijem onu zensku ...

ali nelezi vraze ...

ona se nalazi na nekoj terasi i cim me vidi pobegne .... i ja ne ispunim zadatak ...

u prizemlju se nalazi neki racunar koji moji "drugari" treba da ishakuju ... onaj moj mucenik ga pola sata hakuje i uvek dobijem istu poruku da sam pustio ovu da pobegne i da pokusam ponovo ....

jel neko igrao ovo .. i jel presao ovaj nivo ????

hvala unapred :wave:

Morash da joj pewash serenadu da ne bi pobegla. Tek kad ti baci maramicu,onda mozhesh da je jurish:D Drugar hakuje,ti, i onaj drugi lik se ganjate sa bajama koje nadolaze,i trebalo bi da onaj zawrshi hacking,i da poubijate baje... i onda bude neko prichanje,i popnesh se gore,pa na wrata... :d

Poslednja izmena:
ja presao ceo ali to bilo davno koji to bese nivo aj malo opisa pa da ti pomognem

Pa zadnji,to je ono kad watash onu ludu teroristkinju,a ona iza bulletproof stakla...

cek jel nije zadnji na brani gore, da me ubijes ne secam se sta se desava tacno

Pa to je waljda jedan te isti nivo...

Hvala Srdjane ..... valjda cu uspeti - iako nisam nesto muzikalan i pevam samo posle alkohola (120%)

medjutim za vikend bili neki klinci mi pokrenuli story mod iz pocetka .. tako da moram da predjem par nivoa iz pocetka .....

danas ... ako bog da ima da sil... onu teroriskinju

pozdrav :wave:

Je l` ima neko save game sa ovog nivoa? Posto je sestra izabrala new game. BTW. je l` to poslednji nivo? Ja sam ubio teroristkinju ali igrica je nastavila dalje.

Poslednja izmena:
ajde videcu ja da ti posaljem ...... ali nema veze sto je krenula iz pocetka - imas neki save point malo pre ulaska kod te cice .... BTW - tu cicu jos uvek nisam ubio - nisam se nesto ni trudio a i izasle su nove igrice ....:wave:

zna neko dali moze ova igra da radi na Vista sistemu ....hvala unapred

video sam kod kuma na lapetetopetu ...... moze ..... :wave:

ajde videcu ja da ti posaljem ...... ali nema veze sto je krenula iz pocetka - imas neki save point malo pre ulaska kod te cice .... BTW - tu cicu jos uvek nisam ubio - nisam se nesto ni trudio a i izasle su nove igrice ....:wave:

Posalji. Nisam uspeo da nadjem save point, uvek me vraca na pocetak.

Poslednja izmena:
i ja sam se tu blokirao... nikako da predjem tu cicu, 'bem li joj sestru...

da li je neko probao nove mape

E jest tema malo starija ali ja ovu igru igram tek sada. Problem je u tome sto sam dosao do jednog dela i nemogu dalje da idem. Evo malo opisa: Nalazim se u onom teatru, na bini se nalazi neki komp koji treba da se hackuje i dok jedan od saboraca to radi ja ga branim sa onim turetom i porokam sve koji pokusaju da mu naude tj. da uniste podatke i javi nam se ona zenska i kaze da dodjemo do helija. E sad ja se tu malo izgubim jer nisam odmah video merdevine tu na bini i poginem. I sad se tu javlja glavni problem ne krecem vise sa te bine gde je bio last save game nego krecem sa ulaza u teatar i mission objectiv je ponovo hack tog kompa, ajd pomislim ja ponovo cu ih porokati nije problem ali kad stignem do kompa nema vise sta da se hackuje, a to i dalje stoji kao objectiv i ona vrata gore su zakljucana i nema dalje. Jel jos neko imao ovih problema i da li neki patch to mozda resava, ne bih da igram iz pocetka?

probaj ponovo taj nivo od poslednjeg sejva. ja sam presao Vegas pre par dana i nisam imao taj problem.

probaj ponovo taj nivo od poslednjeg sejva. ja sam presao Vegas pre par dana i nisam imao taj problem.

Pa pokusavao sam sa poslednjeg save-a ali kad stignem do tog kompa on je vec "ishakovan", a to i dalje stoji kao objectiv. No nema veze brat je krenio iz pocetka pa kad je stigao dotle ja njegov save game premestio na drugu particiju HDD-a i zavrsio igru (ovaj put se nije javio taj problem), a onda vratio njegov save da on nastavi.

Jel imao neko problema sa frejm rejtom u igri? Dvojka mi je savrseno radila, konstantno na 60+ slicica u sekundi (svaka UE3 igra mi radi savrseno) ali ovaj prvi dio kao da je bagovit ili nesto. Instalirao sam zadnji patch 1.6 koji nije mogao da rijesi ovaj problem. Desava mi se da na nekim lokacijama sa 60fps padne na 30 i tako stoji dok ne skrenem pogled na drugu stranu, u vecini slucajeva igra se vrti na 30 frejmova.
Osjecaj je bas bezveze kada sa 60 padne na 30 to prakticno izgleda neigrivo, ali mislim da ponekad ide i ispod trieset. Trazio sam svuda resenje ali bezuspjesno.
Da li je neko imao slican problem i kako ovo da rijesim?:confused:

Nema resenja, to je bila prva igra radjena u tada nedovoljno ispecenom unreal engine-u, sto je verovatno i uzrok bagovitosti, tj ne ispoliranosti. Meni se desavalo da sam u uskom hodniku, ispred mene vrata, dakle niceg za render, a fps pocne da oscilira k'o jojo +-30 fps-a(mis ni ne mrdam:D). Jednostavno je igra obarala frejmove bez ikakve logike u smislu kompleksnosti rendera scene .Sjajna igra inace, steta za takve propuste...

Steta stvarno, bas mi se igra jedinica jer je nisam igrao. Cuo sam da je bolja od dvojke koju sam presao bez ikakvih bagova i slicnih problema sa frejmrejtom. :(
Inace desava mi se isto to, situacija u kojoj nema nikakve akcije odjednom frejm pocne da opada i tako kroz citavu pru misiju.

Steta stvarno, bas mi se igra jedinica jer je nisam igrao. Cuo sam da je bolja od dvojke koju sam presao bez ikakvih bagova i slicnih problema sa frejmrejtom. :(
Inace desava mi se isto to, situacija u kojoj nema nikakve akcije odjednom frejm pocne da opada i tako kroz citavu pru misiju.

Zalosno, a bolja je definitivno od drugog dela, igrao bi je ali me mrzi da se bakcem sa patchevima

Koji ionako nicemu ne sluze jer igra radi isto...:D Inace i meni se vise svideo prvi deo a imao je i bolju grafiku nego dvojka.

Nazad
Vrh Dno