Šta je novo?

Raiffeisen bank

Jel si zvao banku?

Uplatio sam na racun druge banke novac instant plaćanje sve bilo ok u app. Toj osobi nije još leglo već pola sata. Meni se izgubio iznos u app. Nema ga u rezervisana, ni u transakcije. Na mejl nemam poruku o transakciji.

Jel su ti se vratile pare na račun. Ako banka primalac nije u stanju da primi novac u određenom roku, pare se automatski vraćaju tebi. Pokušaj plaćanje opet. :D

Jesu vratile se, ali bez obaveštenja. Samo ja nisam napisao model i još jedno polje. Videcu sutra preko dana. Banka primalac verovatno spava, pa ne moze.

Model i poziv na broj nisu obavezni. Banke "vole" da rade redovna održavanja vikendom od 1 do 5 ujutro, mislim da im je to prozor kada smeju to da rade. Raif kaže da rade svake nedelje od 1 do 3, mada mislim da ne rade baš svake

Drugari, planiram da otvorim iRacun i da prenesem platu u Raiffiesen banku. Zanima me da li preko iRacuna ima mogucnost izdavanja cekova?

Drugari, planiram da otvorim iRacun i da prenesem platu u Raiffiesen banku. Zanima me da li preko iRacuna ima mogucnost izdavanja cekova?
Možeš da uzmeš kreditnu i plaćaš održavanje 230 dinara pa deliš na rate svaku kupovinu preko 5000 bilo gde i bez kamate.

Koliko kosta zamena debitne VISA kartice za iRacun i da li mora u ekspozituru da se ide po nju? Pitao me poznanik a nesto mi nisu jasni tarifnici ili ne gedam dobro.

350 RSD, mora u ekspozituru.

1731426024264.png

Pozdrav, imam pitanje za @uji ,Rai cashback akcija koja traje, pošto sam malo kasnije video, a 5 puta daju povraćaj od 1000 din za račune iznad 3000 din, nije bitno koliko je transakcija utorkom, da li jedna ili više, odnosno nije limitiran broj transakcija utorkom za cashback ?

Pozdrav, imam pitanje za @uji ,Rai cashback akcija koja traje, pošto sam malo kasnije video, a 5 puta daju povraćaj od 1000 din za račune iznad 3000 din, nije bitno koliko je transakcija utorkom, da li jedna ili više, odnosno nije limitiran broj transakcija utorkom za cashback ?
Nije limitiran. Bitno je da sve kupovine za taj utorak zbirno pređu 3000 dinara. U suštini i kod mene radi digitron pa uklapam po svakoj kartici.

Aha, a ja sam mislio da pojedinacna transakcija treba da bude minimalno 3000 din.
Onda cu tempirati kupovinu u megamarketu pored goriva za utorak i reseno. 😃
Hvala na odgovoru i veliki pozdrav za stručnjaka od laika za ovakve stvari. 👋
I da, da proverim samo da nema zackoljica neka, registrovao sam karticu na sajtu navedenom od Rai, placam preko walleta ( ajfon ) i to je to ?

Poslednja izmena:
  • Interesting
Reagovanja: uji
Drugar hoce da napravi iracun, moze RF link od kampanje pozovi prijatelja gde daju 3.000 rsd.
Moze u PP.
Hvala

Ima na sajtu takvu ponudu...
Daju dodatnih 5000 za prenos zarade iz tih 3000...

Da tako je kako je, jedino da tražiš zamenu za regularnu Raiff vizu. 350 dinara je zamena. (Ranije su je instant personalizovali u ekspoziturama, ali ne znam da li i dalje imaju tu opciju. Svakako izrada kartica im je brza tako da se i ovako ne čeka dugo)

@Cortez u jednom momentu nuđena je zamena CA kartica pre isteka bez naknade. Raspitaj se da li to još uvek važi.

Ljudi, pitanje za dinarski iracun. Deluje kao ok opcija za plaćanja u Srbiji.
Koliko vidim nema provizija na online plaćanja u Srbiji, mBanking, uplata/isplata na Raiff bankomatima takođe bez provizije.
Da li sada daju i fizičke kartice (koliko vidim na sajtu daju)?

@NikolaBgd osim toga, kroz Moja mBanka možeš da podneseš zahtev za vezivanje dinarske kartice ka deviznom koga otvaraš popunjavanjem podataka bez dodatne video identifikacije, iz odeljka Više/Onlajn ponuda. Predložak teksta stiže mejlom.

Posle 7 dana od otvaranja iRacuna dobio sam 3000 din. Brzi su i dobru aplikaciju imaju. U banku nisam krocio ili bio negde da potpisem, odlicno. 10 min ja mislim online oko dokumentacije i to je to.

Otvorih iracun. Je l' mogu već danas da uplatim na blagajni neke dinare pa da vršim plaćanja online? Koliko sam razumeo na bankomatu mogu tek kad dobijem kartice i pinove.

Otvorih iracun. Je l' mogu već danas da uplatim na blagajni neke dinare pa da vršim plaćanja online? Koliko sam razumeo na bankomatu mogu tek kad dobijem kartice i pinove.
imas one virtualne ? mozes naravno tj digitalne tako ih zovu

Poslednja izmena:
Trebalo bi da može uplata i u bezgotovinskim filijalama (ne može isplata, to je sigurno), a preko bankomata uplatu vršiš na broj računa (krug na desnom podeoku sa 👆🏽), a isplatu obavljaš na dva načina i to aktivacijom Visa Digital kartice u Moja mBanka pa unosom podataka u RaiPay/ApplePay ili korišćenjem opcije Mobilni keš (Više/Dinarska plaćanja) na višenamenskim (uplatnim/isplatnim za devize) bankomatima.

Nazad
Vrh Dno