Šta je novo?

RaidMax RX-635AP

vladabuba

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2009
Poena
330
Kupio sam danas ovo napajanje u WinWin-u (preko Emmi kontakt telefona).
Bilo je neotpakovano, novo, u kutiji sve uredno naslagano, zapakovani svi modularni kablovi.
Ali kada sam sve povezao i ukljucio... Nista! Potpuno je mrtvo! :zgran:
Vratio se u radnju pola sata kasnije da reklamiram i oni su mi rekli da moram da ga na nosim u servis, pa da oni provere kako radi, pa tek onda imam osnova da trazim povracaj novca ili drugi primerak ... sto moze da potraje i desetak dana... Uff :wall:
Ovo mi se nikada nije do sada desilo sa napajanjem, a kupovao sam razna, i Chieftec, ThermalTake, LC Power, cak i ona jeftina Spire, itd.
Kako je moguce da RaidMax dostavi u prodaju ovakav ocigledno defektan primerak?!? :mad:

Casti sok ljude u servisu i zamoli da provere odmah da ne bi cekao 10 dana ;)

Znam da je to skoro ne izvodljivo, ali da li ima smisla traziti od prodavaca da isprobaju napajanje u vasem prisustvu pre kupovine?
Problem je sto cu posle ovoga poceti da sumnjam prilikom svake kupovine pojedinacne komponente.
Sem kucista mozda.

Od RaidMax-a samo AE serija 850/1/1.2kw ovo ostalo modularno teško đubre.

A najsmesnije je sto i nije dzabe, kosta oko 5.500 dinara!

EDIT: Sada sam video i na itsvet-u da se jos ljudi zali na ovaj model:

http://itsvet.com/proizvod/raidmax-rx-635ap-635w-/comp_comp_powersupply/1172/924

David :: 18:10h :: 31.10.2013. ::

crklo nakon 2 dana
Kupio sam ovo napajanje u emmi radilo mi je citava 2 dana na i5-3350P , 4GB ram 1600Mhz , Gygabyte R9 270x ..

Mislim da cu traziti da mi vrate pare posle ovoga. :trust:

Poslednja izmena:
U principu nema smisla, niti bi neko hteo to da ti ucini za 500 din zarade (marze su oko 15% u proseku za komponente). Previse je to cimanja i dangubljenja ni za sta (gledano sa strane prodavca). Pametnije je da ih pitas imaju li nekog zamenskog kineza od 500W da ti daju da se sluzis. Inace, 5500 din za 635W modularno napajanje je smesna i totalno nerealna cena, zato i ne radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno