Šta je novo?

Raidmax Raptor

smarac11

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2013
Poena
154
Jel ima neko ovde mozda Raidmax Raptor ? Resio sam da ga uzmem, jer naravno hocu sve mogucnosti za sto manje para :), videcemo kasnije da li cu se pokajati. Takodje me zanima jel mogu da se jednostavno skinu/odrezu ove dve vertikalne plastike sa prednje strane da mu se malo unormali izgled, kao da su im neki 14-godisnjaci glavni dizajneri, toliko paljevinski im izgledaju kucista.

Koliko vidim moze da se skine,samo kako ce da izgleda posle toga?
Verovatno ce ti ostati rupe posle tog zahvata.
Sada pogledah slike 4 male rupe velicine sarafa nista strasno.

Poslednja izmena:
Da, sad sam i ja malo zagledao i vidim da je ovo zapravo isto kuciste kao i Orion model koji je zapravo i donekle pristojno dizajniran, samo su uglavili ove besmislene plastike i ima 2 venta vise (sto i cini Raptor boljom kupovinom) za ~250din razlike.

Pa realno ta dva venta ne kostaju zajedno vise od 400 din :D Pitanje je sta ces i kako uspeti da uradis oko modovanja, i pozdravi se sa garancijom :D A sto se dizajna tice pa realno ovo kuciste je namenjeno tako klincima od 12 god kad ga vide odmah krene vodica na usta, njima je to cool dok je starijima totalni kic :D

Upravo tako,nesto ga gledam, za "modovanje" motorna testera mi se cini najprikladnija. :d

Ja sve nesto mislim da je preko plasticnih zabica ova plastika dodata, previse su slicna ta 2 modela da bi bilo tu nekih egzibicija u montazi, ma da je i zalepljeno otkinucu ga nekako :D, cudno da ga niko nema ovde a svi trgovci kazu da se dobro prodaje, izgleda bench useri nisu ciljna grupa. Elem, stize za dva dana pa cu da napisem neke utiske.

Imam 30+ godina i meni ono kuciste izgleda dobro.

Ne znam sta je vama tamo klinacki.

Btw, imam CM HAF 912.

Jesam mlad u q... :).
Samo mi kuciste nije bas odbojno, prednja strana je fino dizajnirana.

A ko je u starackom domu taj ce uzeti CM 690 XYZ verzija :D, znaci kvalitetno ali classic izgled.

Nemam nista protiv,samo sam vise za tipa ROG CG 8890 ;)
Ovo kosta verovatno kao moj pc,ali nesto tog tipa i dizajna.

Poslednja izmena:
Znaci koliko gadno kuciste to ROG :d.

Donji deo kao da mu je otekao od vode u kolenu :D.

Za ove pare i nije lose kuciste. Jesu malo preterali s agresivnim izgledom i crno crvenom bojom ali ne kapiram kakvi su mu ono siljci sa strane. Kao da se dizajner malo zaneo.
Osim toga kuciste je ok, moze da zadovolji potrebe vecine.

Vecina ljudi sa 20+ god trazi ili minimalisticki ili clasicni dizajn dok mladji gledaju nesto upadljivije, "da sljasti", ima naravno i obrnutih primera ali ovo je stav vecine. Meni to bas i nije toliko presudna stavka plus sam resio da ga iskasapim, vec spisak opcija, za 5k ne moze ovo da se nadje ni kod jednog drugog proizvodjaca, a sad koliko je debeo lim me i ne zanima mnogo, necu od njega da pravim auspuh i da li je sva plastika uklopljena u 1/10mm, finalna izrada je na nivou da u potpunosti sluzi funkcionalnosti, ja vise ne trazim.

Da napisem par utisaka posle montaze i pustanja u pogon, prvo sto se tice sveopste izrade, jeste lagano i tanki limovi ali ne uvija se nista, nalezu lepo i ne zvone, tako da se tu dobija sta je i placeno, plastika je ok, nema neki finish ali moze za nju da se uhvati bez brige, dok ova peraja napred i skrge gore su glossy, ali su i usrafljena, tako da se lako skidaju ko hoce dizajn od Orion modela ili bolji airflow. Kabliranje je ok uradjeno, ventovi prave odlican protok, mada su standardni "3 za 100" pa im nisam siguran u duzinu radnog veka, i naravno treba carapa za filter, posto ima samo jedan kod psu i taj je vise mrezica za komarce nego filter. Uputstvo je 3 lista papira, par standardnih saveta, dobije se jos kesica sa srafovima i to je sve od dodataka. Generalno sam sasvim zadovoljan, jedina mana koja je ovako upadljiva je bas losa plastika kod drzaca hdda i dvda, em je to najgora plastika na celom kucistu, gde treba da bude najbolja, em nema druge varijante montaze hdda, tako da kad bi to sredili kuciste bi bio siguran best buy u ovom segmentu.

Vrh Dno