Šta je novo?

radovi na ADSL infrastrukturi

DJmihailo

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
695
Prema informacijama sezampro-a

ADL radovi u Telekomu

Telekom Srbija je najavio nove radove na ADL infrastrukturi koji će biti izvođeni od 6/02/2006 do 10/02/2006. Zbog toga su u periodu od 8:00 do 16:00 časova, mogući kraći prekidi u radu (do 60 minuta). Raspored radova je sledeći:

Ponedeljak 06.02.2006.

Tošin Bunar
Novi Beograd
Zemun
Bežanija

Utorak 07.02.2006.

Tošin Bunar
Novi Beograd
Zemun
Bežanija
Žarkovo
Čukarica
Dedinje
Železnik
Sreda 08.02.2006.

Žarkovo
Čukarica
Dedinje
Železnik
Voždovac
Konjarnik
Krunski Venac
Zvezdara

Četvrtak 09.02.2006.

Voždovac
Konjarnik
Krunski Venac
Zvezdara
Dunav
Akademija
Centar
Guberevac
Petak 10.02.2006.

Dunav
Akademija
Centar
Guberevac

Zna li se koji su to tel brojevi, posto nekim centralama pripadaju i neki drugi delovi grada!

pozovesh 9813 i saznash na kojoj si centrali.. evo i ovde transparentnije tabele

pozdrav

a da li samo "cackaju" nesto na centrali ili je u pitanju prosirenje centrale? tj. kakvi su radovi u pitanju? ja sam na dunavu i jos uvek imam sestocifren broj, tj. nisam jos uvek prebacen na novu centralu dok po komsiluku mnogi vec dobili dvojku ispred broja i novu centralu. :(

koliko sam ja skontao iz prvog posta,radi se samo na adsl strukturi...danas i sutra rade vozdovac,ja danas signal dobio nisam,za sutra cemo da vidimo...

Kako su danas cackali na Konjarniku meni ako ukljucim neki p2p program posle par minuta se veza zaglupi i onda moram da se diskonektujem pa posle konektovanja nakon nekoliko minuta ista prica.

Bas me interesuje sta su zeznuli.

Kako su danas cackali na Konjarniku meni ako ukljucim neki p2p program posle par minuta se veza zaglupi i onda moram da se diskonektujem pa posle konektovanja nakon nekoliko minuta ista prica.
Kod mene isto ali sam na Vozdovcu.Kada ukljucim emule(nije poceo da skida nista) internet zaglupi cim zatvorim emule internet proradi normalno.

@ Bocy i @stavrik

E bas to se meni desava poslednjih par meseci na Zvezdari i vrlo je mucno i sto je najgore, ne mogu ni da se objasnim sa korisnickom podrskom. Prave nas budalama... Jao pa to samo vama ne radi... svi bi se do sada bunili da je to tako itd... bullsht...

Ma sve je pocelo danas negde oko 10 sati. 9 meseci vec imam ADSL i p2p mi radi savrseno. Ali od jutros ...

Da li je namerno to odradjeno ili je neko slucajno zeznuo ...

Videcemo sutra kada bi trebalo radovi da budu zavrseni na ovoj centrali

@testthenext

Ja sam isto na Zvezdari i imao sam problema sa BitComet-om
negde pocetkom decembra.Veza bi se posle odredjenog vremena
zaglupela ,nisam mogao nijedan sajt da otvorim i jedino je palio
reset kompa.To je trajalo oko 10-ak dana i sredilo se maltene samo
od sebe.Danas sam imao prekid oko 15 H ,ali je trajao nekih 10 min.
Evo sada pisem ovo i skidam neki torent oko 20KB/s.
Ne znam u cemu je stvar ,moguce je da je privremeno zbog ovih
radova na centralama.Po onom rasporedu Zvezdara je i sutra na redu,
pa treba sacekati i videti sta se desava.

Meni to danas pocelo.Skida samo 19-20 kb/s(preko DAP-a) na odnosu na
26 kb/s.ADSL neće da predje 200kbps(256kbps).
Sutra ili u petak cemo videti da li su samo radovi ili nesto drugo.
E bas to se meni desava poslednjih par meseci na Zvezdari i vrlo je mucno i sto je najgore, ne mogu ni da se objasnim sa korisnickom podrskom.
Ako krene i meni tako prelazim kod drugog provajdera mada mozda je do telekoma.

Zvezdara radi normalno download preko http-a je 25kbps uz nesmetani surf.

da li je moguce da nisam jos uvek dobio signal iako sam na vozdovcu gde su radovi zavrseni danas? :wall:
zeljkoBU jel si ti dobio?

procitaj moj zadnji post ovde ...
Ukratko,nisam!

malopre sam na pitanje telekomu (mailom) kada ce biti prosirenje centrale na vozdovcu dobio sl.odgovor:
"Po¹tovani ,

Ovom prilikom ¾elimo da Vas obavestimo da se u narednih 10 dana zavr¹ava pro¹irenje centrale na Vo¾dovcu, i po zavr¹etku posla æete i Vi dobiti signal.

Ovom prilikom ¾elimo da Vas obavestimo da vi¹e informacija mo¾ete pronaæi na

www.telekom.yu. "

aj da vidimo i to cudo...

zeljkoBU je napisao(la):
malopre sam na pitanje telekomu (mailom) kada ce biti prosirenje centrale na vozdovcu dobio sl.odgovor:
"Po¹tovani ,

Ovom prilikom ¾elimo da Vas obavestimo da se u narednih 10 dana zavr¹ava pro¹irenje centrale na Vo¾dovcu, i po zavr¹etku posla æete i Vi dobiti signal.

Ovom prilikom ¾elimo da Vas obavestimo da vi¹e informacija mo¾ete pronaæi na

www.telekom.yu. "

Ja sam im isto pisao, i slican odgovor sam dobio za centralu u Krnjaci :zgran:
Eh da vidimo TO cudo! :eyebrows:

I šta bi sa tim radovima... Evo već je 15. februar, a kao da se ništa nije dogodilo. Kada je stigla ta informacija o proširenju, ponadao sam se da ću posle više od dva meseca bez adsl-a konačno dobiti priključak. Ali vidim da su se pretrgli od nadogradnje.

Krnjaca jos nista, mada su naglasili da ce biti do kraja februara... tako da imam jos 2 nedelje da cekam...... :S:

ovaj moj odgovor na mail sam primio 10.februara,a danas je 15...cekamo jos 5 dana pa ako ne bude,bice mrtvih...

Poslednja izmena:
Do kraja februara, marta, prve polovine godine... Dokle bre više. Kao da rade ne znam ni ja šta umesto da instaliraju portove. Pa da se sretne pet nasumičnih ljudi sa ovog foruma ceo posao bi odradili petnaest puta brže i bolje. Što smo uopšte mi krivi što nisu dobro procenili biznis pre nego što su počeli, pa im je nestalo resursa već u prvoj godini.

Druze kako bi se onda prodavali dial-up paketi?
Rade nas ko majmune!

Vrh Dno