Etiku?Ako izuzmemo etiku tog postupk
Pretpostavljam da je ideja da covek proba tri monitora, odabere koji mu je najbolji, a preostala dva vrati, a etika je verovatno zbog one urbane legende sto je u lidlu uzeo gomilu alata, zavrsio posao koji je trebalo i sve vratio u fazonu - ne dopada mi seEtiku?
Jedes monitore svaki dan?Ovo mi dođe kao ono kad penzioneri pipaju leba u dragstoru, samo skuplja varijanta.
Sve radnje koje posluju u skladu sa zakonom.Kupio bih npr.3 monitora, od kojih bih 2 vratio u roku od dve sedmice a jedan zadrzao, pa me interesuje koje radnje su korektne i jednostavne za povrat robe kupljene online u roku od dve sedmice, sto moze po zakonu?
Pa zašto se pre kupovine ne raspitaš o monitoru koji bi uzeo, ili odeš do neke prodavnice gde ima na stanju da pogledaš ?
Pogledam ja review-e ali danas svako pise review-e, i nisu mnogo relevantni.
Pa lepo, prodavac ga proda po 50% nižoj ceni i svi srećni. Takve stvari se uračunaju u ukupne troškove poslovanja i u odnosu na to se formiraju marže, tj zarada prodavca.I sta onda taj prodavac da radi sa njima osim da ih proda dalje, a posle taj neko kuka kako je dobio polovan monitor, a u sustini jeste polovan jer ga je neko koristio dve nedelje.
Slusaj ovako. Naruci ti ta tri monitora pa vrati dva i javi mi kad to uradis da odem da kupim ta dva monitora sto si vratio po 50% nizoj ceni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari