gurabija(yu)
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.05.2007
- Poena
- 319
Molim, da mi neko kaze koja je optimalna temperatura procesora, ja konkretno imam AMD Sepron 3000+ 64 bita ?
ako coretemp ne laže kod mene na E6700 (neklokan uopšte i nikada)
sa Asus Silent Square
baca 67-70 u idle, a kad se zalaufa seva u na 8 banki
i menjo ja pastu...i čistio...
da ne malerišem pa se uskoro začuje "ppfffffffffffffff"
i smoke on the water
mada čudno, intelova ploča u biosu pokazuje 45
lud i zbunjen, najbolji ortaci
Pa kakve veze ima koliko mu je C.. kada predje dozvoljnu vrednost racunar ce da mu se ugasi i tad ce da zna.. dok ne predje tu vrednost sve je normalno.. mom drugaru se athlon-u xp vec tri godine preko leta greje na 75C i povremeno gasi i nista mu ne fali... meni na laptop-u cepa do 70-75 graficka i cpu... stvarno ne znam sta smatrate pod optimalno 35 u idlu i 55 u max opterecenju , nije cpu od proteina nego od kristala i metala..
tr...
Ko zna da temperatura procesora ne znaci nista ako je ispod kriticne, nece da se zamlacuje sa istom. Ko misli da ce duze da mu traje ako je hladniji opet se tripuje, ko misli da je pametno ulagati u hladjenje procesora opet se tripuje, ovo isto vazi za ljude koji planiraju ili imaju vodena hladjenja i sl. gluposti.
dakle tripujete se ljudi bez veze... bolje radite nesto pametno![]()
@Twix
Probaj sa nekom novijom verzijom Core termp-a cisto da se uveris...Koliko ti pokazuje u BIOS-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari