Šta je novo?

radlight ne pusta divx-problem

• Začetnik teme Začetnik teme vipi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Imao sam instaliran nimo codec pack i sve je lepo radilo dok nisam nabavio jedan film koji nije lepo radio i onda sam (posto nimo nema ffdshow) skinuo ffdshow i usput jos i divxpro5.1,ac3 filter 0.7b, xvid 1.0beta2 i sve to instalirao i sad radlight nece ni jedan film da pusti dok bsplayer i power dvd to bez problema rade. Sto bi tebalo da znaci da su svi codeci tu samo sto ih radlight nesto...ne znam ni sam. (reinstalirao sam redlight i ne pomaze)
Ako neko ima bilo kakvu ideju molim vas, toliko sam navikao na radlight...
Hvala

Ako hoces da ti RL proradi moraces da reinstaliras sve kodeke iz pocetka 😉
Pretpostavljam da je ffdShow napravio "problem", tj. da se RadLight zbog njega "zbunio", pa ne moze da odluci da l' da koristi njega ili neki drugi 🙂

BTW instaliraj samo poslednji FFDShow i trebalo bi da ti sve uz malo podesavanja proradi. Druga varijanta je DivX + XviD + AC3 + WMC + ...

Ja sam imao problem kada sam imao instalrane i ffdshow i xvid u isto vreme i resio sam ga kada sam obrisao ffdshow. Mozda je kod tebe drugacije, ali nesto od tih jeste visak.

Kod mene npr. dvostruki klik na film (u npr. win exploreru) jednostavno ne startuje radligh i film, iako ekstenzija korektno pripada rad lightu. Ali zato kada se prvo startuje rad light, a zatim iz njega otvori film - nema problema.

Hvala ZoNi, naravno i to sam probao ali kod mene ne ide. Desava se isto kao kao i sa dvostrukim klikom na film - rad light se pojavi, zatim nestane i nista se ne desava. U task manageru ga nema. U svakom slucaju mi ne smeta previse, sve ostalo je fit.

@hall
Hvala, probacu!

Izgleda da je ffdshow zezao, njega sam obrisao i ostale ponovo instalirao i 90% filmova pusta radlight, sem nekih sto su xvid hoce a neke nece ali te ostale mogu i iz nekog drugog playera.
Hvala cheers cheers

DS9 je napisao(la):
Hvala ZoNi, naravno i to sam probao ali kod mene ne ide. Desava se isto kao kao i sa dvostrukim klikom na film - rad light se pojavi, zatim nestane i nista se ne desava. U task manageru ga nema. U svakom slucaju mi ne smeta previse, sve ostalo je fit.

@hall
Hvala, probacu!
Za to ponasanje RL-a kad se ne instaliraju (ili ubiju) oni spyware-i postoji neki patch o kojem je cini mi se bilo svojevremeno reci...

Nazad
Vrh Dno