Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pocket Player 3.5, strimovanje radija sa pretraživačem ili ručnim ubacivanjem linkova. Za TV nisam ni tražio. Probao i radi na Samsung i600 doduše WM06, ali mislim da radi i pod WM05.
Pocket Player 3.5, strimovanje radija sa pretraživačem ili ručnim ubacivanjem linkova. Za TV nisam ni tražio. Probao i radi na Samsung i600 doduše WM06, ali mislim da radi i pod WM05.
Za ram ti treba Real Player, koji je za PocketPC ocajan, a zbog licence, ni jedan drugi proizvodajc ne sme da ubaci ram kodek u svoj program i tu smo, gde smo.
Za sve ostalo TCMP Player i PocketPlayer koji koristi Winamp Skinove.
ocajan je u smislu stabilnosti i mogucnosti, jednostavno od kad je napravljena prva verziaj za prve WinMobile uredjaje , nije usavrsavan, tako da po meni real player na nokiama radi mnogo bolje nego na ppc, a mogucnosti su im otprilike iste - vrlo vrlo skromne.
Ne mogu sad tacno da se setim svih gluposti koje je pravio, samo se secam da je bio neupotrebljiv i d anisam mogao da mu nadjemalternativu.
Uostalom, besplatan je, pa ga isprobaj, ali prilicno sam siguran da neces biti zadovoljan.