Šta je novo?

Radio Streaming na WM5?

dusxan

Slavan
Učlanjen(a)
04.06.2007
Poena
330
Poz,

Koji program koristite za striming radia ,moze i tv-a?

Ja sam dosad koristio pocket streamer al on ima velik manu nemogucnosti rucnog dodavanja linkova,inace ima solidnu bazu stranih radio/tv stanica

Pocket Player 3.5, strimovanje radija sa pretraživačem ili ručnim ubacivanjem linkova. Za TV nisam ni tražio. Probao i radi na Samsung i600 doduše WM06, ali mislim da radi i pod WM05.

Poslednja izmena:
Pocket Player 3.5, strimovanje radija sa pretraživačem ili ručnim ubacivanjem linkova. Za TV nisam ni tražio. Probao i radi na Samsung i600 doduše WM06, ali mislim da radi i pod WM05.

Sad imam pocket radio ali ne mogu da otvorim .ram od nekih domacih stanica.
Probacu i tvoj docnije.

Za ram ti treba Real Player, koji je za PocketPC ocajan, a zbog licence, ni jedan drugi proizvodajc ne sme da ubaci ram kodek u svoj program i tu smo, gde smo.
Za sve ostalo TCMP Player i PocketPlayer koji koristi Winamp Skinove.

RealPlayer za PPC je ocajan u smislu kvaliteta zvuka ili je nesto drugo lose uradjeno?

Inace , hvala za info.

ocajan je u smislu stabilnosti i mogucnosti, jednostavno od kad je napravljena prva verziaj za prve WinMobile uredjaje , nije usavrsavan, tako da po meni real player na nokiama radi mnogo bolje nego na ppc, a mogucnosti su im otprilike iste - vrlo vrlo skromne.
Ne mogu sad tacno da se setim svih gluposti koje je pravio, samo se secam da je bio neupotrebljiv i d anisam mogao da mu nadjemalternativu.
Uostalom, besplatan je, pa ga isprobaj, ali prilicno sam siguran da neces biti zadovoljan.

http://www.real.com/realmobile/download.html

Nazad
Vrh Dno