Šta je novo?

Radio preko kablovske

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
Posto sam skoro totalni duduk za in/out stvari kod home cinema kompleta da li se moze uraditi da one radio kanale koji mi stizu preko kablovske (SBB - ukupno 6) slusam preko home cinema kompleta (recimo samsung HT-DS400) ako ima sledece audio in:

AUX1/AUX2

i ako moze jel onda to znaci da i tv signal bi isao preko plejera do TV-a?

Ima jedan za TV Out: 1 Komponent, 1 Kompozit i 1 S-Video video izlaz...

znaci kako da slusam radio kanale iz kablovske a nemam poseban digitalan tjuner samo bi imao home cinema... :,,:

Kiwy je napisao(la):
Posto sam skoro totalni duduk za in/out stvari kod home cinema kompleta da li se moze uraditi da one radio kanale koji mi stizu preko kablovske (SBB - ukupno 6) slusam preko home cinema kompleta (recimo samsung HT-DS400) ako ima sledece audio in:

AUX1/AUX2

i ako moze jel onda to znaci da i tv signal bi isao preko plejera do TV-a?

Ima jedan za TV Out: 1 Komponent, 1 Kompozit i 1 S-Video video izlaz...

znaci kako da slusam radio kanale iz kablovske a nemam poseban digitalan tjuner samo bi imao home cinema... :,,:

Nisam te najbolje razumeo za radio kanale kojih ima 6, jer meni (u Bg-u) preko SBB-a stizu skoro sve radio stanice na BG podruciju...

Ako ih (nekim cudom) hvatash preko TV-a, onda mozesh audio-out sa TV-a da prikacish na Aux1 ili 2...

Ako hocesh da slushash radio program sa kablovske, potrebno je da na tom home-cinema kompletu posedujesh i tjuner, pa da na njegov prikljucak za antenu prikacih kabl od kablovske (kod mene je najbolje rezultate dala kombinacija srednja zica u kablu na antenski ulaz tunera, jer prikljucenje mase unosi neki brum).

BTW: Sem ako ne zivish negde gde je radio-prijem ocajan, ne vidim potrebu za ovakvim zahvatima (imao sam bolji prijem radija preko obicne interne antene, nego preko "kabla")

POZ

Fala na odgovoru mene najvise zanima Virgin Radio sto nemam u NS preko standardnog FM-a. Znam da u BG neko to uvece i rano ujutro prenosi.

Kiwy je napisao(la):
Fala na odgovoru mene najvise zanima Virgin Radio sto nemam u NS preko standardnog FM-a. Znam da u BG neko to uvece i rano ujutro prenosi.

U BG-u predvece neki radio na 106.5 Mhz prenosi Virgin..

POZ

pa ja imam sbb vec godinu dana, a nisam ni znao za radio jeeee :party:

Ima radio i na PTT-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno