Šta je novo?

Radijus Vektor povecanje brzina

Bosla

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
645
Dakle posle SBB i Ikoma ... I RV je odlucio da poveca brzinu neta

Поштовани корисници,

Са задовољством вас обавештавамо да вам од 20. јула 2009. године постаје доступна нова интернет понуда.

Нову интернет понуду чине пакети са следећим приступним брзинама:768 Kb/s, 1536 Kb/s, 3072 Kb/s и 6144 Kb/s.

Више информација о новој интернет понуди, као и трансформацијама са старих на нове интернет пакете за постојеће кориснике, можете сазнати у 23. броју часописа ВЕКТОР.

Радијус Вектор

Mozda ce ovaj info nekome biti koristan ...

Poslednja izmena:
Dobro je da su usaglasili cene, od pre nedelju dana sam presao sa ADSL-a na njihov internet i bas sam se pitao zasto zaostaju za konkurencijom.

Mada iz nekog razloga video chat preko skajpa radi ocajno. Kao da ogranicavaju neke portove, protokole, sta god... Visestruko sporiji (512 kb/s) ADSL radio je savrseno.

Poslednja izmena:
Pa ako si uzeo one njihove "lite" pakete to su proxy paketi i sa tim se oprosti od normalnog surfa... Za ove ostale ... Pa ja znam da ogranicavaju torente za dalje nisam siguran ... No koji te je djavo naterao da sa adsl predjes na prokleti i ukleti RV... Ja cim sam dobio uslove za adsl pobegao sam glavom bez obzira....

Nisam uzeo lite paket vec onaj premium 1.5mb/s. Na normalnim paketima ne ogranicavaju nista. Koristim i torente i od juce rapidshare. A sada su vec prilicno konkurentni, rekao bih da oko 2.300 din za 3 mb/s nije losa cena. Jedini problem sam uocio sa skajpom, ali sada posle povecanja brzine nije tako strasno. Mozda je bio i neki trenutni prolem sa agregacijom...

Dobio sam obican kablovski modem pa sam morao da kupim ruter kako bih povezao jos jedan racunar i xbox. Znam pouzdano da drugar na IKOMU ima ruter sa vise portova, ali ne znam koliko je to standard za domace provajdere generalno.

ADSL sam delio sa komsijom jer nemam fixnu liniju. Svaki djavo je bolji od toga - ako je samo tvoj.

Nadam se da se vremena menjaju za RV. Ko zna, mozda je dosao novi direktor, nova politika...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno