Šta je novo?

Radijus Vektor novi COMBO paketi

Bosla

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
645
Naime kao sto naslov kaze najzad su se setili da odrade c/p od sbb/ikoma i uvedu tako nesto ... Samo sto su i ovaj put FAIL sto se cena tice ... Anyhow here it goes :

PAKETI

Naime ... Meni bar interesantna 2 paketa su :

ComboPRIME

*67 аналогних ТВ програма
*3072/512 Kb/s flatrate интернет
*Digitalna Kablovska 67 дигиталних ТВ програма
*+ 10 радио станица

више информација
2.943 РСД месечно* + PDV = 3500 naspram novih SBB/STARIH IKOM paketa = uzas blagi ...

i drugi

ComboMEGA

* 67 аналогних ТВ програма
* 6144/768 Kb/s flatrate интернет
* Digitalna Kablovska 76 дигиталних ТВ програма
*+ 10 радио станица

више информација
4.293 РСД месечно* + PDV = ~5100 dinara ... Opet naspram konkurencije = tiha jeza...

Ono sto me takodje brine je sto nigde ne pise da li je odrzavanje (~750dinara) uracunato u cenu ili ne ... Takodje ugovor od 12 meseci je obavezan jelte ... Naravno , doplata za HD (WAU citava 4 kanala ...) je ~300 dinara mesecno + ~1000 dinara za setup jednokratno

Mislim da su AGAIN uspeli sami sebe da nadmase ...

Poslednja izmena:
Sasav je ovaj vektor :party: .

Najjace je sto na primer u ComboStart paketu, u ovih 17 digitalnih kanala ulazi i njihov Info kanal :p.

Ma luda firma ... Meni se vise isplati da puknem 5000 dinara da mi SBB uvede svoju kablovsku u kucu nego da od njih uzmem paket... Na godinu dana , usteda je sa sve 5k uvodjenjem znacajna ... E sad druga je stvar to sto mi ne pada na pamet da placam pare SBB-u za uvodjenje posto se suska vec neko vreme da ce jajince SBB od RV da preuzme (vec se isto desilo na par mesta u gradu) , pa ce samo u 1 trenutku da mi stigne SBB racun umesto RV ... Tako da za sad 2mb adsl+750 kinti vektorovcima za obicnu kablovsku mi ne gine ...

Dal neko zna na koji nacin moze da se predje kod sbb-a kad je moj ceo blok (samim tim i ulaz) pokriven vektorom?

Ne verujem da može da se dogodi, čak i ako se ceo blok pismeno izjasni da hoće da predje na SBB. Proraideri su podelili teritorije i ne zalaze jedni drugima u iste. Najbolje se to videlo pre nekoliko godina kada je SBB preuzeo od Kradijusa jedan deo u starom gradu negde, a zauzvrat SBB ne ulazi u novobeogradske blokove.

Nikako :(
Jedino da nagovoris ceo komsiluk da promenite provajdera, pod uslovom da bi vas SBB hteo uopste, ili da RV odluci da vas "proda" SBB-u.
Sve u svemu - jadni mi koji smo pokriveni RV-om...

Edit: pretece me RazbojNick ... bas to sto kazes, podelili su sve i gotovo, uzas.

Poslednja izmena:
Ne verujem da može da se dogodi, čak i ako se ceo blok pismeno izjasni da hoće da predje na SBB. Proraideri su podelili teritorije i ne zalaze jedni drugima u iste. Najbolje se to videlo pre nekoliko godina kada je SBB preuzeo od Kradijusa jedan deo u starom gradu negde, a zauzvrat SBB ne ulazi u novobeogradske blokove.

Ne slazem se.

U 45. bloku, jedna zgrada (moja, naravno) ima raspadnuti Radijus Vektor, a susedna ima SBB.

Zanimljivo kako svaka tema, pa cak i ova vezana za povlascene pakete, vezana za vektor zavrsi sa tim kako preci na sbb :D.

Kod mene je pre godinu dana SBB kupio tj. preouzeo od Vektora i imali smo SBB kablovsku a od pre 6. meseci opet odjednom vektor, uzas jedan ja zvao SBB kako bih se raspitao dali ima mogucnosti da se ponovo predje na njih, kaze ljubazna teta iz call centra zvacemo vas za najkasnije nedelju dana ako moze i ako ne moze, i naravno od tada je proslo dva meseca i naravno niko iz SBB a nije se javio, mislim hebe se njima za sve u ovoj drzavi niko nikoga nepostuje i svi izvlace korist od ovog naroda jedino narod trpi, a oni kao jedva cekaju da udju u EU ali neznaju da tamo postoje neki standardi, da postoje prava i obaveze, ovde sve kablovske kuce misle da imaju prava (da naplate TV, internet) a da pritom nepruzaju te usluga kako to mora da bude, a kad jednoga dana budemo u EU shvatice da imaju i obaveze i da monoplo ovako kako su se dogovorili nece moci da postoji, a do tada...
Jadni mi sa Vektorom, sva sreca pa nisam kod njih sa internetom, ali sam nazalost sa TV, na njihov net nebih otisao pa cak da se moj kablovski ISP povuce odavde, radijus=tuga

Radijus Vektor je ubedljivo najgori operater od svih. Drastično velike cene za priključak, održavanje, usluga 0, česti prekidi signala, signal loš, internet užasno skup i spor, sve u svemu sramota. U Obrenovcu postoje samo oni i šamaraju kao besni, a neljubaznost na najvišem nivou! Blago vama koji imate SBB, šta bih dao da dodje i u Obrenovac, ali kako stvari stoje šanse su 0. Otkud ovi *****i dodjoše u moj grad!?

Pa podelise teritoriju a njima pripao Obrenovac, eto tako oni dodjose u tvoj grad.

E ovako ja zivim u Borci i kazem da je Vektor NAJBOLJI operater u Srbiji. NIKAD ali NIKAD mi nije doslo do prekida Neta, imam 8mb/768kb i IMAM toliko preko celog dana osim mozda uvece kad mi je Download nesto manji. Prekida ima jedino kad najave neke radove a inace imaju ISTE cene kao i SBB!

Inace ne SBB ne bi presao jer nema potrebe, Vektor sasvim zadovoljava moje potrebe kao i potrebe svih koje poznajem a toje Stabilan i Brz Internet!!!!

P.S. Samo da kazem da SBB i Vektor nikada nece biti rivali jer su gazde kucni prijatelji pa su im zato i cene slicne...

Poslednja izmena:
E ovako ja zivim u Borci i kazem da je Vektor NAJBOLJI operater u Srbiji. NIKAD ali NIKAD mi nije doslo do prekida Neta, imam 8mb/768kb i IMAM toliko preko celog dana osim mozda uvece kad mi je Download nesto manji. Prekida ima jedino kad najave neke radove a inace imaju ISTE cene kao i SBB!

Inace ne SBB ne bi presao jer nema potrebe, Vektor sasvim zadovoljava moje potrebe kao i potrebe svih koje poznajem a toje Stabilan i Brz Internet!!!!

P.S. Samo da kazem da SBB i Vektor nikada nece biti rivali jer su gazde kucni prijatelji pa su im zato i cene slicne...

Kako to misliš slične cene?Kad nešto napišeš trebao bi prvo da proveriš ,idi na sbb-ov sajt pa pogledaj zašto r. vektor većina korisnika "obožava" razlika u ceni je katastrofalna za istu ponudu ....

A jel mozes samo da procitas sta sam napisao gore? Osim u vecernjim satima kada mi je Download nesto manji..

Ma procitao sam ja dobro,nego me zanima koliko je to manje ...postavi ti slike ;)

i ja sam na Vektoru ... i zaista si u pravu za neke stvari,ali od februara je pocelo to zakidanje vecernjim casovima

Posto onaj tvoj Link laze, znaci skidam u Full-u a on pokazuje da nemam ni 1mb, a Speedtest pokazuje da imam oko 70mb, uradio sam na www.beocity.com i udario sam screenshot desktopa uTorrenta kao dokaz:

C82AhtrB.png

89CY9gZn.png

Oko 23h mi islo oko 5mb i to nesto kratko, mozda sat vremena a sad ide u Full-u! Toliko o tome da ogranicavaju!!!

Znaci za mene je Vektor NAJBOLJI!!!

Kako to misliš slične cene?Kad nešto napišeš trebao bi prvo da proveriš ,idi na sbb-ov sajt pa pogledaj zašto r. vektor većina korisnika "obožava" razlika u ceni je katastrofalna za istu ponudu ....

Katastrofalna? Veze nemas! Proveri pre nego sto napises!!! :type:

Znaci govorimo o cenama gde nisi vezan ni za kakav ugovor na godinu ili vise dana!

Evo SBB:

405SU1KU.png

A evo Vektor:

Pgth3TmJ.png

LVmS6IC.png

MrTQhQpw.png

sEG7F7AL.png

Toliko o tome da im cene nisu slicne a moraju da budu zato sto su gazde kao braca i idu na to da budu potpuno isti i sa cenama i sa ponudom!

Poslednja izmena od urednika:
Kako te ne mrzi?Blago tebi,kada ti radi sve kako treba.Jedan od izuzetaka si.Bolje cuti,da se ne ureknes....btw Vektorov net ide preko SBBa,vidi se po traceroutu...
Ja se jos uvek privikavam,da sam vec 24 casa konektovan i da nema prekida signala...naravno,kablovski je otkacen i od nedelje im se vraca modem.Cim bude mogao iptv, gasim i kablovsku tv kod njih, samo zato sto su me 3 meseca zavlacili za net...

btw Vektorov net ide preko SBBa,vidi se po traceroutu...

Nemanja ako imas IP adresu iz opsega 91.xxx.xxx onda ti net ka US ide preko SBB,a ostalo i EU preko telekoma tj ozloglasenog madjarskog INTEROUTE ako ti je IP 92.xxx.xxx onda ti sve ide preko usranog telekoma ..proveri ovde http://www.giganews.com/performance.html ,,,tako je bar kod mene

sa Cveletom je jako tesko pricati,al nema veze shvatice on sa kakvim ISP ima posla:S:

PS da se razumemo,VEKTOR u mom kraju zaista radi ok,stvarno nema prekida signala i dobijas onoliko koliko si platio paket (ali ovo je vec drugi put za recimo pola godine da se desava ista stvar,od popodne 18h pa do 24h smanji se protok za trecinu nekad i polovina,a vikendom zna i mnogo ranije da se to desi),od kraja 2004 sam na net vektoru,u pocetku su bili iza NAT-a,licno ne koristim P2P resenja pa mi nije bilo mnogo znacilo,na onom njihovom fantomskom forumu sam video da su se ljudi zalili da im ne rade torenti neko vreme pa opet kao srede to...i tako

Poslednja izmena:
a kakav je SBB ako je IP adresa na 188.xxx.xxx?

sa Cveletom je jako tesko pricati,al nema veze shvatice on sa kakvim ISP ima posla:S:

Zasto je tesko sa mnom? Jesi li rekao da postavim slike i video si da ide bez ikakvog ogranicenja i sta sad? Izgleda da sam ipak ja u pravu kad ih hvalim toliko...

P.S. Koristim njihov Net vec 4 godine sa velikim zadovoljstvom

@Alister
Sto je najtragicnije sa 91 ip adresom je uvek bolje radio.
@Cvele
Zakaci rezultate sa speedtest i pingtesta, kao i svi drugi.Tu lepo pise tacno vreme i provajder

Izgleda da sam ipak ja u pravu kad ih hvalim toliko...

P.S. Koristim njihov Net vec 4 godine sa velikim zadovoljstvom

evo sad uradi slike nekog testa i okaci (speed test recimo)

naravno da nisi u pravu sto ih hvalis,jer oni su takva firma da nemam reci a da ne budem nepristojan

Meni fala bogu da kucnem u drvo vec par godina vektor radi savrseno. Inace ovi Combo paketi su totalni FAIL jer "ustedis" bukvalno 100 dinara mesecno, totalna glupost, a jos moras da platis "aktivaciju" kartice pfff... A SBB ima uz vezivanje duplo jaci net sto je vrh fora, kad bi se i vektorovci iscimali za toliko bilo bi super, umesto sto izmisljaju nekakve akcije i popuste koje ne vrede ni zizljiva graska...

Meni fala bogu da kucnem u drvo vec par godina vektor radi savrseno. Inace ovi Combo paketi su totalni FAIL jer "ustedis" bukvalno 100 dinara mesecno, totalna glupost, a jos moras da platis "aktivaciju" kartice pfff... A SBB ima uz vezivanje duplo jaci net sto je vrh fora, kad bi se i vektorovci iscimali za toliko bilo bi super, umesto sto izmisljaju nekakve akcije i popuste koje ne vrede ni zizljiva graska...
u kom si delu grada ,bas me zanima ///jer definitivno nesto ne valja,kazem od pocetka februara ...baci i ti jedan screen ako mozes iz speedtesta

evo mog START paketa 2Mbps/256kbps

Poslednja izmena:
u kom si delu grada ,bas me zanima ///jer definitivno nesto ne valja,kazem od pocetka februara ...baci i ti jedan screen ako mozes iz speedtesta

evo mog START paketa 2Mbps/256kbps

I vise ne postavljam nista:

Ako ti imas problema ne mora da znaci da imaju svi!!!

I vise ne postavljam nista:

Ako ti imas problema ne mora da znaci da imaju svi!!!

Druze,ne moras ti nista da kacis vise ...vidim da si jos 2Mbps nabacio u medjuvremenu:p

PS
sad gledam nesto,imas 12 postova na ovom forumu i od toga vecina postova se odnosi kako je VEKTOR naj naj naj ...mislim,sta reci:)

Poslednja izmena:
Ovo je izbacio Speedtest i nije mi jasno zasto toliko napadas Vektor ako sve radi kako treba? Pa koji ti jos dokaz treba da ti dokazem da mi je sve OK?
Vidi koliko screenova ima gde pokazuje da mi ide u Fullu dok je kod tebe prepolovljeno, jer to do Vektora ili...?

P.S. Branim Vektor samo zato sto mi smeta nepravda!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno