Šta je novo?

Radijus Vektor i mmorpgovi (i ostali multiplej)

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Zanima me kako vam na Radijusovom kablovskom netu rade mmorpgovi, pre svih World of Warcraft, Eve Online i Guild Wars, kao i ostali multiplej (obican Warcraft 3, CS i sl.)

Hm, kada bolje razmislim mozda bi bilo bolje da ovaj tred ide u internet sobu te stoga molim nekog od ovlascenih krvnika da ga premesti tamo, ako moze...

Edit: posebno me zanimaju utisci ljudi sa Greater Socijala paketom, tj. 64k :)

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da je bitno koji je paket, valjda je jedino bitno koliki su pingovi a to sa paketom nema veze...

Ako bi neko hteo da kaze nesto o ovome na Radijus Vektoru
bilo bi dobro ;)

Ja mislim da ima veze sa paketom jer paket = protok a brzi protok to bolje. Valjda....

O Radijus Vektoru sada, za razliku od pre 3 meseca, mogu da kazem sve najbolje. DRASTICNO su se poboljsali, nema nikakvog obavestenja ali ocigledno su prosirili link ili tako nesto jer ne pamtim kada sam poslednji put kliknuo na REFRESH, sve otvara istog momenta, za razliku od ranije kada je u toku dana jaaako lose radio internet. Imam 128K paket i download rate mi je u proseku oko 14kb. Sve u svemu, zaista svaka cast!
Momentalno sam zaboravio na njihov bezorazluk od ranije. :)

Dobro, http download znam da radi, kao i ponesto od p2p-a...Vise me je zanimalo iskustvo u samim igrama, da li laguju, da li NAT stvara probleme prilikom konekcija na servere i tako to...:)

Online Gaming

Sto se mene tice vec sam dosta dugo korisnik Radijus Vektora i mogu ti reci
da sam veoma zadovoljan.

Svaki dan sam na Call of Duty Multiplayer, hehehe :D lazem, bio sam
pikao svaki dan ali od kako je izasao BF2 ne postoji mi druga online igra, totalna zaraza. Nema kocenja.

Inace da spomenem da koristim 128k paket.

:type: :type:

Puno pozdrava!!! :wave: :wave: :wave:

Poslednja izmena:
Zafaljujem :)

Nazad
Vrh Dno