Šta je novo?

RAdi zvuk, a u stvari ne radi ?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Asus dg. Prvo je pocelo sa pucketanjem i povremenim kratkim prekidima u zvucnicima.
Sada nemam zvuka ni na zvucnom sistemu ni u slusalicama kada ih stavim umesto zvucnika.
Interesantno je da mi u sistemu, kada startujem winaimp ili kmplayer, pokazuje da sve radi. Mislim, pokazuje pikove u ritmu muzike.

Unnistal drajvera, driver sweeper pa novi drajveri?

Unnistal drajvera, driver sweeper pa novi drajveri?

Uradjeno, narvno, pre posta.
Problem je bio sto se sam od sebe saltovao, na headphone ?!.
Seckanje u toku muzike, filmova se samo od sebe otklonilo.

na headphone ili na fp headphone ?
ako je ovo zadnje slucaj moguce da je prilikom instalacije drajvera odabrana ne odgovarajuca konekcija za front panel.
hd audio umesto ac97

na headphone ili na fp headphone ?
ako je ovo zadnje slucaj moguce da je prilikom instalacije drajvera odabrana ne odgovarajuca konekcija za front panel.
hd audio umesto ac97

Tacno, bravo. ( fp headphone - hd audio)
Kada je poceo da me zeza, uradio sam uninstall i prilikom ponovne instalacije sam odabrao HD audio.
Juce se opet desio gremlin. Rekoh sebi, ajd da odigram jos jednom Portal 2.
Pustim muziku sa neta, i dok je kopirao rar-ove sa dvd-a na hard , pocne stucanje. Nije dramaticno, ali se cuje na svakih 2 sekunde. Otprilike.

Skidao sam Asusa, cistio gumicom konektore..
Obzirom da imam integrusu ( Realtek) razmislam da instaliram njegove drivere i ponovim kopiranje sa dvd-a i vidim da li se isto desava.

Nasao sam sta je bilo.

Dan pre nastalih problema sam uradio Windows update. Unistalirao sam update-ove i zvuk radi po starom ?
Takodje sam imao problem sa mrezom. naprasno, lan karta nije dobijala adresu od rutera.

uixonar drajveri . to je rešenje za štucanje kod asus kartica.

uixonar drajveri . to je rešenje za štucanje kod asus kartica.

Moze biti, ali je sve radilo kako treba.
Sinoc sam opet imao ispad sa lan-om. Naprosto nije dobijala Ip adresu sa rutera, a ja u zavrsnici on-line saha
na cuger 5min.
Vidim da mi se smesi ghosotovaje celog diska sa sadasnim stanjem ( za svaki slucaj) i
povratak na inicijalni ghos posle sveze instalacije od pre 3 meseca.

Nisam za polovicna resenja. Mora sve da radi.

Nazad
Vrh Dno