Šta je novo?

Radi NFS6 na radeonu 8500

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Juce sam ponovo po ko zna koji put probao NFS6 na svom PBA RADEONU 8500LE i ustanovio da igrica radi besprekorno!!!
Flesovao sam bios graficke kartice od BBA RADEONA 8500 i instalirao CATALYST drivere v3.0, pa u cemu je sada fora nexnam> POKUSAJTE:beat:

Meni je oduvek radio kako treba :)

Takodje i meni, mozda tebi nije nesto bilo u redu... Mali problem je sa Max Paynom, a need radi odlicno :D

Elem, cisto da pridruzim jos jedan "glas" da mi R8500 BBA radi odlicno sa NFS6.

Sve je to lepo, elem sada nece da mi radi Colin McRea2. Prijavljuje mi ERROR u EXE fileu na samom startu igre. Radio je super pod XPom ali od kada sam reinstalirao 98SE nece ni da mrdne!!! Sta da radim???
P.S. Pomozite mi da nadjem neki dobar(ali bas dobar) program za dijagnostiku RAMa(Kingston DDR333 256MB) da vidim da se nije memorija *****ala. HVALA!!!

Gold Memory ili probaj da promenis memoriju (citaj: uzmi od ortaka) pa ces znati da li je do memorije

Ma radi potpuno isto kao na Radeonu 32LE...
Jer kada mu stavis special effects na max ( po cemu se ODLIKUJU nove karte ) dobijes cvonjak i dronjak, a mozda i kucanje sistema.
Blago meni...:hump:

betmen je napisao(la):
Sve je to lepo, elem sada nece da mi radi Colin McRea2. Prijavljuje mi ERROR u EXE fileu na samom startu igre. Radio je super pod XPom ali od kada sam reinstalirao 98SE nece ni da mrdne!!!
Kako si ga crack-ovao ? Nije isti NoCD crack za XP i za 98 ! Za sigurno znam da fixed exe koji radi u 98/ME ne radi u XP-u, pa je mozda i obrnuto slucaj...
Instaliraj 1.09 patch i nadji odgovarajuci fixed .exe i samo zameni exe-ve.
Ili probaj sa reg-key iz thread-a http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=20700

Nazad
Vrh Dno