menjaj flashgete ovako,
nije mi radio rapid 10-tak sati (cak nisam mogao da otvorim ni rapidshare.com, ako ni bilo koji rs link). kad, odjednom mogu da otvorim, pokusam da se logujem a ono kaze nalog postoji ali pogresan mi je password. pokusam da povratim password preko maila ali kaze da probam za sat vremena jer ima previse pokusaja sa moje IP adrese. naravno ni kasnije nisam uspeo.
kontaktiram infopano koji mi je prodao accaunt, a oni mi za par sati (svaka cast na brzini) odgovore da mi je nalog "ukraden" sa nekog [email protected] (bas tako bezveze slova) maila. daju mi novi password ali ID ostaje isto. ja sav srecan proverim da li radi. I RADI. a taj sto mi je hakovao accaunt nije nista ni skinuo.
resim da preinstaliram "C" za svaki slucaj preko image-a koji sam ranije napravio. nakon toga pokrenem flashget da nastavim da skidam gde sam stao, kad ono opet isto!!! opet ne mogu da otvorim rapid (bilo koji link). dakle, opet mi onaj ukrao password. iskeniram kompjuter sa SUPERAntiSpyware-om i NOD-om. Nista.
kontaktiracu opet info pano, ali neznam da li ce mi oni sa novim passwordom resiti problem. bojim se da ce se dogoditi deja vu.
da li neko ima slicno iskustvo? sta da radim? steta da propadne tri meseca premiuma.
hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari