Zavisi i od ostatka HW a pre svega od procesora.Kod mene je bilo nesto ispod 11000.JOBAH je napisao(la):Kakve rezultate ocekivati? Ja sam krenuo sa 7k i stigao do 9385
290/640 a procesor je [email protected] nadjoh i tacan rezultat.Nije bas 11000 al' nije ni dalekoJOBAH je napisao(la):Naravno, zaboravih, [email protected]... Sta ti koristis Simpson? Na koju si foru nagurao 11000? Na koliko ti radi GPU/MEM?
JOBAH je napisao(la):Kakve rezultate ocekivati? Ja sam krenuo sa 7k i stigao do 9385
JOBAH je napisao(la):Shag, koji BIOS koristis i da li je to Hercules FDX 8500LE? Takodje koji su drajveri u pitanju?
shagrath je napisao(la):Upravo ta kartica, samo sto sam stavio ATI 8500 bios (prvo 1009 a juce 7005). Drajveri su 6178 modifikovani da rade i na starijim Radeonima (inace su zvanicno samo za 9700).
JOBAH je napisao(la):Odlicnomalo ljudi ima ovde tu karticu
Ja koristim drajvere catalyst 2.3 a bios sam fleshovao na Built By ATI R200 113-85702-102 BIOS napravljen 2001/09/19 16:45...
Gde si nasao te drajvere i noviji BIOS? Koliko su ti poboljsali rezultate?
JOBAH je napisao(la):Kako vidim na ovoj adresi koju si mi dao za BIOS ima 7005 verzija, ali samo za NTSC? Da li si je tako instalirao ili si je preradio za PAL?
Sta si dobio novijim BIOSom?
Ufretin je napisao(la):Znaci nije problem ako se nadje neki ntsc bios, dovoljan je samo radedit da se prebaci na pal!? Radi se o 9000pro powered kartici i dosada sam nasao samo ntsc verziju za orginal ati 9000pro, koji nisam hteo da isprobam bas zbog toga sto je za ntsc kartice.
Znaci nije problem ako se nadje neki ntsc bios, dovoljan je samo radedit da se prebaci na pal!? Radi se o 9000pro powered kartici i dosada sam nasao samo ntsc verziju za orginal ati 9000pro, koji nisam hteo da isprobam bas zbog toga sto je za ntsc kartice.shagrath je napisao(la):U Radedit-u sam samo promenio NTSC u PAL, snimio BIOS u fajl i onda flashovao sa njim. A veruj mi, ne primecujem neke razlike, jedino sto sa ovim 7005 brlja u 3DMark-u 2001 ako stavim da core i memorija rade asinhrono. Ove novije BIOS-e nisam ni probao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari