Šta je novo?

Radeon tweaker???

Ufretin

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2000
Poena
619
Koji Radeon tweaker koristiti za 7500? I koliko moze da se overclockuje, odnosno na koliko se preporucuje?

Hmm , ne rece koji Built by ATI ili Powered ?
Ko ga je pravio , Gigabyte , Club3D , ...
Koju memoriju imas , SDRAM ili DDR itd.
Inace probao sam sve tweaker-e sa mojim Manli-jem sa DDR-om i nisam primetio nikakav napredak bas kao ni sa O.C.-om tako da ti generalno ne savetujem upustanje u taj posao !
Izgubices vreme , a eventualni dobitak je minoran...

Pozdrav , Misa...boom

MichaelZ je napisao(la):
Hmm , ne rece koji Built by ATI ili Powered ?
Ko ga je pravio , Gigabyte , Club3D , ...
Koju memoriju imas , SDRAM ili DDR itd.
Inace probao sam sve tweaker-e sa mojim Manli-jem sa DDR-om i nisam primetio nikakav napredak bas kao ni sa O.C.-om tako da ti generalno ne savetujem upustanje u taj posao !
Izgubices vreme , a eventualni dobitak je minoran...

Pozdrav , Misa...boom

club 3d, samsung ddr(?ns), tv out.
Vec sam u "poslu";), koristim Rage3D Tweak, nije los ali me interesuje da li postoji neki najbolji, mada verovatno su svi napravljeni na isti fazon...
Razlike i nisu bas minorne, kako kod oc-a tako i kod setovanja driver-a, pa sam zbog toga mislio da mozda ima nesto bolje, pa da ustedim vreme, ako je neko vec proverio ostale tweakere.
Inace default clock je 250/360, ali sam probao polako da dizem i stigao sam skoro do daske 310/432Mhz kad sam primetio da grafika pocinje malo da izgleda drugacije, vidi se malo po detaljima da je to (mozda?) neki maximum za karticu ali ipak nista strasno. Po ovom tweakeru je 432Mhz-a maximalno za memoriju, a za core 320, pa sam mislio da je mozda isto tako ogranicen i po drugim mogucnostima.

Nazad
Vrh Dno