Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ta karta je sporija od Radeona 9500pro, cisto da znas...
Pogledaj ovde
http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?catalog=48&DEPA=1&submit=property&mfrcode=0&propertycodevalue=4905
Hvala lepo drugarima na brizi, ali ovde je u pitanju nesto drugo. Naime zadnjih par dana se USA pojavio (ispostavilo se u izvedbi PowerColor-a) Radoen 9800SE znatno drugaciji od dosadasnjih. Isao je po ceni od 167$ (oko 140€), a nudio je BGA memoriju od 2.8ns, sa rasporedom u L (256-bitni bus) i potpuno ispravnih 8 pajplajnova (od kojih 4, naravno, moraju da se otkljucaju). Kolicina je bila mala, a sretni kupci su listom u roku od 5min dobili 9800pro za 140€ (srce me boli ). Ima o tome lep thread na Rade3D-u. Kada se stvar procula (oko 14. oktobra) krenulo je masovno narucivanje sa GameV-a i DV Century-a, ali avaj - vec je bilo kasno. Dobri primerci su otisli u startu, a ostale su samo krsine ("pravi" 9800SE). Naravno svi su pootkazivali porudzbine, posto su prethodno dobrano izgnjavili prodavce da im opisuju izged kartica koje prodaju sa posebnim osvrtom na raspored memorije. Jedino mesto na kome jos moze da se naruci je bivsi Googlegear koji se sada zove nesto kao Zipzopfly, ali je tamo cena 222$. To je opet solidno ispod 300$ koliko kosta 9800pro, ali ipak ima mali rizik da ce bas vas primerak da ima falicna 4 pajplajna. Dosada se pokazalo da je sansa za tako nesto mala, ali ...
Eto, kada ste vec bili fini da me odvratite od greske, da podelim i ja nesto sa Vama.
Hmmm...znaci u pitanju je previse mala kolicina. Ko zna, mozda se tako nesto pojavi i ovde, samo nisam mislio da ce ATI da ponovo napravi tako nesto nakon slicnog poteza sa 9500 non-pro. U svakom slucaju fino je znati da takva mogucnost postoji (da se pojavi tako nesto i da moze da se moduje)
Pozdrav