Šta je novo?

radeon 9800SE pomoc u overklokingu

MurdocSu

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2005
Poena
304
Ako je neko raspolozen da mi pomogne da klokujem radeon 9800SE, nisam bas neki expert u tome. AMD 2400+XP, 512DDR, ASUS A7N8X-E itd. Javite ako trebaju jos neki podaci... hvala unapred.

Instaliraj omega drivere, odaberi 9800 soft mod, pa javi kako ide.

nema potrebe da maltretiras tu kartu...
mozes samo stetu da napravis a dobitak u perf. bi bio zanemarljiv...

Broz je napisao(la):
nema potrebe da maltretiras tu kartu...
mozes samo stetu da napravis a dobitak u perf. bi bio zanemarljiv...

A jel isto vazi i za ati RADEON 9800 pro?

isto vazi. jednostavno, vreme tih kartica je lagano proslo. ne mozete od babe da napravite devojku, mozete samo da ubijete babu i zato moj vam je savet da pustite neka vam lepo rade dok rade ili dok ih ne zamenite necim drugim...

... i brzim :D

Ne vidim zasto bi (bih) menjao 9800SE koja (ako) se uspesno moduje. Skorovi u 3DMarkovima su 18000/6500/2600, za koje mislim da nisu losi. Naravno, ako moze da se moduje i jos malo klokne... (Canyon9800SE/256bit - 420/700)

mislim da je "Broz" u pravu , jako male razlike u nekom krajnjem rezultatu.... a, o steti tj.damage-u kartice da ne govorimo. to nesmijes da iskljucis. Ja sam klokovao X800 XL i nista nisam time dobio. sa scorea od recimo 5080 dobio sam 5180 bezveze ,a za karticu sam mislio da se da izgori od silne topline oko 85 stepeni!!!!! a, slika je u jednom trenutku nestala tj. postao je "crn" ekran. Zato pusti 9800SE da zivi svojim "default CORE-om".

Pozdrav!!!

Broz je napisao(la):
isto vazi. jednostavno, vreme tih kartica je lagano proslo. ne mozete od babe da napravite devojku, mozete samo da ubijete babu i zato moj vam je savet da pustite neka vam lepo rade dok rade ili dok ih ne zamenite necim drugim...

I zato prodajte to dok jos mozete. I sačekajte februar i mart. Biće dobrih ponuda.

Vrh Dno