Šta je novo?

Radeon 9800 Pro u XT 3D Mark 2001 SE

meaculpa

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2002
Poena
619
Posle nekoliko bezuspesnih pokusaja i takoreci mrtve karte, uspeo sam da modujem totalno neklokabilnog Gigabyte-a 9800Pro u 9800XT. Evo prelimanarnog rezultata OC-a karte (Riva Tuner) u tandemu sa Abit IC7 Max3 i 2.6c @ 3607 MHz (277 FSB) i ostrim setting-om memorije 2-5-2-2. Test je protekao bez artefakata, i mislim da ce biti i boljih rezultata (najavljuju sneg) :beat:
Hladjenje je potpuno vazdusno (zalman) :beat:

Za Kokosa:

Menjaj bre onaj rezultat na VTkom! cheers

A za neverne evo i compare url: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7466591

:wave;

Nisam ni sumnjao u tvoje umece :mrgreen:
Odlican rezultat

Na koliki si klok ti ovo digao:) Pogledaj koliko me jedes u nature testu :eek: Sad cu ti ja zadati jedan skor da me ganjas :D

I jos jedno moras da radis sa ati drajverima omega se ne prihvata :whip :mrgreen:

Kokos je napisao(la):
Na koliki si klok ti ovo digao:) Pogledaj koliko me jedes u nature testu :eek: Sad cu ti ja zadati jedan skor da me ganjas :D

I jos jedno moras da radis sa ati drajverima omega se ne prihvata :whip :mrgreen:

Ama normalno da sam se zekio, tebe nema sanse da stigne bilo ko iz SCG, a bogami i sire. Oduvek sam bio na Omega drv. i nikad ama bas nikad necu da ih menjam. Pojma nemam zasto je tolika razlika u nature testu. Mozda zbog FSB i veceg mem protoka, jer si ti odradio na 258 FSB.
P.S. Znas i sam da je mem. transfer za 3dmark 2k1 veoma vazan, ako ne i presudan za nature test.

GoranM je napisao(la):
Nisam ni sumnjao u tvoje umece :mrgreen:
Odlican rezultat
Hvala, potrebna mi je takva podrska u ove hladne dane, jer se smrzavam pored otvorenih prozora i kung-fu ventilatora od jedno fi 40cm.

Sad cu ti ja zadati jedan skor da me ganjas :D

Pa secas se sta si mi pozeleo za Novu godinu, he, he... :D ali uzalud se nadam, znas kako kaze pesma stara...moram da se obnovim sa jednim Mach2, eeeee, onda da se zez*** do zore... cheers

meaculpa je napisao(la):
Sad cu ti ja zadati jedan skor da me ganjas :D

Pa secas se sta si mi pozeleo za Novu godinu, he, he... :D ali uzalud se nadam, znas kako kaze pesma stara...moram da se obnovim sa jednim Mach2, eeeee, onda da se zez*** do zore... cheers

Stvarno ste dobri obojica, ali mora da se zna ko je prvi (citaj Kokos)...
Svaka cast momci

jazza je napisao(la):
...

Stvarno ste dobri obojica, ali mora da se zna ko je prvi (citaj Kokos)...
Svaka cast momci

...naravno da je tako, samo sam se salio malo... ;)

meaculpa je napisao(la):
...

...naravno da je tako, samo sam se salio malo... ;)

Ma znam, ali nikada se ne znam mozda neko drugi napravi boom... :wave;

jazza je napisao(la):
...

Ma znam, ali nikada se ne znam mozda neko drugi napravi boom... :wave;

Tesko, bogami tesko, takoreci nemoguce. Meni je drago da sam se bar malo priblizio, ali evo sada moram da oporavljam masinu i windozu i kartu :boom: i ko zna sta sve je popucalo, igra bez granica, sta ces :?:
Poz.
BTW Zao mi je sto sam prodao AMD 64, tek bi onda bilo zanimljivo prepucavanje, ali nista zato, kada Kokos predje u AMD tabor, nastavljamo... :beat:

Ma napakon neki novi borci, ajmo hladi to ne objavljujem nista dok me ne prestignes.. :D :mrgreen:

Kokos je napisao(la):
Ma napakon neki novi borci, ajmo hladi to ne objavljujem nista dok me ne prestignes.. :D :mrgreen:
Da li to ne zelis da objavis najsvezije rezultate da nebi demoralisao konkurenciju :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno