Šta je novo?

Radeon 9700 Pro i TV

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Konacno sam posle duzeg razmisljanja odlucio da i ja, probam kako to izgleda povezati vedio kartu i TV, sto ranije nisam radio iako sam mogucnosti imao. Uzeo sam 10m kabla sa cinc video ulazom, povezao sa onim sto sam dobio od Gigabyte i pusto film. SVe radi prilicno OK, ali jedino sto ne znam do cega su neke linije, koje doduse nisu upadljive, ali se ipak vide kako prolaze slikom (kao kod neadekvatnog refresh ratea na monitoru), a i titl jr malo mutniji nego sto je na monitoru (valjda je to i razumljivo). Da li neko ima neki savet kako ovo da otklonim tj. ove linije, ili mozda zna u cemu bi mogao biti problem?

Mozda je do duzine kabla posto kod mene tih problema nema a prikljucio sam na neki krshic od TVa 37cm cisto da probam...

Verovatno kabl nije dovoljno kvalitetan, duzina ne bi trebalo da je problem. Inace r9700 ima savrsen tv-out, solidno bolji nego r8500

A dali je moguce da problem lezi u kartici tj. u njenom TV-OUTu

Ja se ne bih kladio na karticu.
Imas sa njom i original kablove, probaj sa njima (prenesi tv do PC, ili obratno)

[b]U pravu ste. Problem najvise lezi u TV-u (SAMSUNG 5.god star) jer mi na sonyju radi dobro, a pogotovo kad ga vezem na original kablove.

BTW jel zna neko ko u BG pravi kablove tako da ima dzekove koji se utaknu u TV-out, odnosno zeleo bi da napravim 20m kabl a da nema prespajanja, jer decko koji mi pravi kablove ima sve dzekove osim onog visepinskog koji se utice
u TVout?[/b]

Upisi lokaciju u profilu da znamo gde je najblize da te uputim(o).

BG Electronics preko puta tasmajdana
Logo, na kraju bulevara, mislim da je 237 ili nesto, potrazi na search-u ima ga na forumu, jedno 20. puta je pricano o njima

te dve su najpoznatije, imas i onu bakicu iznad zelenjaka i tako dalje

Nazad
Vrh Dno