Šta je novo?

radeon 9600tx problem sa tv-izlazom

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
imam priblem sa tv-out-om ne mogu nikako da dobijem boju. tv mi je marke Panasonic.

Ovako....

Imam istu kartu kao ti i ja sam imao taj problem...na Sharpovom TV-u.
Ali..prvo morash da setujesh Tv sistem na pal...u drajveru .nadam se da to znash...
Probaj da kad dobijesh sliku na tv..nema veze shto je bez boje...iskljuchis AV na TV-u ..znachi prebacish ga na kanale...i odmah potom vratish na AV i dobicesh boju..bar sam je ja dobio...
Uzgled ako koristish kartu za gledanje divx-a..sto pretpostavljam ukljuchi theatar mod u overly->clone...I stavi fulscreen..
Fim pustish iz Windows medija plajera v9.0(WMP) a pomocu VobSubav2.23
Setujesh ga da se uvek pali pri statu WMP-a i onda lepo uchitash titl...a onda lepo minimizujesh WMP...u system tray(videchesh biche ti objashnjeno od strane win-a)..Taskbar->i chekirash WMP.
Ovo naravno vazi u win Xp-u.

Uz to ako i dalje nemash boju probaj da zamenish scart cabl ili chinch kabl. na nashem trzishtu ima nekvalitetnih conectora..
Pozdrav i nadam se da cesh reshiti problem.

Gde da nadjem VobSubav2.23.
Da li je postupak sličan za GForce?

Pazi..

Program se zove VobSub (ono a je od padeza) a verzija je 2.23(ono v2.23)
Ma samo otkucash u googlu i ima da ti izbaci linkove...nadji neki sa downloadom i to je to.
Evo jednog linka..nadam se da je dobar.
http://www.gabest.org/downloads/VobSub_2.23.exe

Da li si namestio boju na TV-u.
:happy:

Uh bre al ste zakomplikovali. Ja sam ga samo prikacio na VHS, pa na antenu, i slika je sjajna...

Za gledanje DivX-ova, predlazem BS player i garantujem da necete pogresiti. Od pre neke verzije podrzava skoro sve moguce formate i codec-e. Plus, ima i opcije koje nijedan drugi plejer nema!!!
Izvolte link:
http://www.bsplayer.org/

Nevolja kod BS playera je ta sto ima jako losu reprodukciju zvuka. Cak i uz dodatke EQ itd. Ja recimo paralelno pustim film u Media playeru 9.0 sa Thru/bass opcijom i "otsrafim", a istovremeno pustim i BS player zbog titlova na Overlay-u (jedini koji to radi kako treba). Radi kako treba...

Vrh Dno