Sasa je napisao(la):Samo, male su sanse da je to Club3D, a nema sanse da ima 256MB.
Bice da je to PowerMagic sa snizenim taktom memorije. Takozvani EZ model.
Pozdrav!
Ez radi na 400/400 i nije losa kupovina ako je sa samsungovom memorijom 4ns, a ako je hynix ili elixir (5ns) tu nema podizanja takta memorije.mizzy je napisao(la):Po "onoj" ceni dobijesh PowerColor Ez model sa 325/400 mhz, i bash toliko loshijim performansama.
Jet Set Willy je napisao(la):Obrati paznju... da neke kartice (od tih 9600 serije) ne mogu da se klokuju posto su im frkvencije zakljucane u biosu! Ja recimo imam Connect3d 9600 koji je zakljucan, pa od klokovanja nema nista bez zamene biosa, koji btw, ne znam kako da uradim!? Ako neko ima neki link o tome kako se to radi, bio bih mu zahvalan!🙂
Poz.
Jet Set Willy je napisao(la):Obrati paznju... da neke kartice (od tih 9600 serije) ne mogu da se klokuju posto su im frkvencije zakljucane u biosu! Ja recimo imam Connect3d 9600 koji je zakljucan, pa od klokovanja nema nista bez zamene biosa, koji btw, ne znam kako da uradim!? Ako neko ima neki link o tome kako se to radi, bio bih mu zahvalan!🙂
Poz.
lephafta je napisao(la):Na default 4000? Koja konfiguracija? Bas sam juce sastavio jednu "prosecnu" makinu:
Barton 2500+
EPoX 8RDAE
256MB 400
HIS R9600XT Turbo
i dao je 3600 na defaultu
MadMan je napisao(la):Sta ce tek da bude sa Bartonom i Epox-om!
MadMan je napisao(la):Sta ce tek da bude sa Bartonom i Epox-om!
Sasa je napisao(la):9200 je jednako brza a jeftinija. (u odnosu na 9600se)
Pozdrav!
_/Neo\_ je napisao(la):dali neko zna kako da uključim Sideband Addressing na R9600 Pro, pošto mi 3dmark 03 ispiše da je moguce ali da je iskljuceno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari