Sale_Nis
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.01.2003
- Poena
- 620
Elem da ne tupim mnogo.. na jednom racunaru sam imao Radeta 9000Pro, Izvukao sam njega iz masine i stavio 9500Pro i kad tamo cuda na monitoru SAMO MRAK!!! nema nicega.. medjutim kada tom racunaru pristupim preko mreze, vidim da je Windows uredno prepoznao graficku karticu i sve to.. Ja cak mogu i da menjam rezolucije tamo i sve sasvim normalno ao daje sve Ok, ali na monitoru nema slike.. Sve to sto ja menjam na tom racunaru menjam i gledam kroz mrezu na skroz drugom kompu.. Monitor nije riknuo.. Proverio sam.. jedina greska koju sam napravio je da kada sam prvi put startao graficku kartu, zaboravio sam prikljuciti extra apajanje za nju, ali ne verujem da zbog toga moze nesto da se desi.. Elem ponavljam..
kada ukljucim komp, kartica regularno @ukljuci@ monitor medjutim na njemu nema nikakve slike!!! jedino zablicne onako,kada uradim vruci restart i to je to.. Nsta drugo se ne vidi! Sta moze da bude i ima li neko ideju sta da radim! Jako mi je hitno..
hvala unapred na agilnosti!
Pozdrav..
Sale..
kada ukljucim komp, kartica regularno @ukljuci@ monitor medjutim na njemu nema nikakve slike!!! jedino zablicne onako,kada uradim vruci restart i to je to.. Nsta drugo se ne vidi! Sta moze da bude i ima li neko ideju sta da radim! Jako mi je hitno..
hvala unapred na agilnosti!
Pozdrav..
Sale..