Šta je novo?

Radeon 9000+Vodoo 3

trooper74

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Sta je sve potrebno da uradim da bih na jednoj masini instalirao dve graficke karte - ATI Radeon 9000 AGP i 3DFX Voodoo 3 2000 PCI? Naravno, pod uslovom da je izvodljivo... Dobro bi dosao svaki savet, hvala.

Ne znam shta ce ti to, jer sa radeonom je isto ko da imash dve grafichke...

driver je napisao(la):
Ne znam shta ce ti to, jer sa radeonom je isto ko da imash dve grafichke...

Da li je na redeon moguce prikaciti 2 CRT monitora?
Da li je na radeon moguce prikaciti jedan CRT i jedan TFT?

Ako OS ima podrsku za rad sa dva monitora verovatno da postoji i neki razlog za to, mada, koliko kapiram ti to i ne osporavas vec mislis da je radeon sam po sebi dovoljan za tako nesto. Problem je samo u tome sto AFAIK na radeon nije moguce prikaciti 2 CRT monitora...

Sto se samog pitanja tice, nekda davno sam to probao tako da se ne secam detalja ali generalno cim OS ima podrsku za to znaci da je izvodljivo. Dovoljno je instalirati tu PCI graficku, sistem ce da prepozna novi hardware, uputis ga na lokaciju driver-a i to je to. U display properties pojavice ti se kontrole...

netizen_k je napisao(la):
...

Da li je na redeon moguce prikaciti 2 CRT monitora?
Da li je na radeon moguce prikaciti jedan CRT i jedan TFT?

Ako OS ima podrsku za rad sa dva monitora verovatno da postoji i neki razlog za to, mada, koliko kapiram ti to i ne osporavas vec mislis da je radeon sam po sebi dovoljan za tako nesto. Problem je samo u tome sto AFAIK na radeon nije moguce prikaciti 2 CRT monitora...

Sto se samog pitanja tice, nekda davno sam to probao tako da se ne secam detalja ali generalno cim OS ima podrsku za to znaci da je izvodljivo. Dovoljno je instalirati tu PCI graficku, sistem ce da prepozna novi hardware, uputis ga na lokaciju driver-a i to je to. U display properties pojavice ti se kontrole...

Na ATI moze i 2 crt i 2 tft i crt+tft i sve radi super. Ja probao.
A sto se tice rada sa 2 graficeke, nije dovoljno da samo OS podrzava rad sa 2 graficke, vec i da sama graficka odnosno njeni drajveri to podrzavaju.
Voodoo3 to podrzava, a 99% bi trebalo da moze i Radeon9000

Hm jeste - samo sto to uglavnom nije najsrecnije reseno - ja sam probavao sa Radeonom 7200 i Matroxom pa malo radi malo se smrzne,...

Vrh Dno