Šta je novo?

Radeon 9000 PRO ??

• Začetnik teme Začetnik teme pTomic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Moja oprema  
Ostale periferije
Mac Mini M4
Steam
petar.tomic
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li mi se isplati da dam 50€ za polovnog Gigabyte Radeona 9000 PRO sa 64 MB rama ?? Treba mi vase maisljenje, jer bih sutra isao da pazarim tu kartu. Hvala.

pTomic je napisao(la):
Da li mi se isplati da dam 50€ za polovnog Gigabyte Radeona 9000 PRO sa 64 MB rama ?? Treba mi vase maisljenje, jer bih sutra isao da pazarim tu kartu. Hvala.

Nekako vise oko 40E (to mu kao dodje neka nazovi realna cena).

Ta kartica itekako vredi 50€. Pogledaj cega sve ima na trzistu danas za bisne pare. To je potpuno druga stvar da ovde nekad cene abnormalno padnu.

lephafta je napisao(la):
Ta kartica itekako vredi 50€. Pogledaj cega sve ima na trzistu danas za bisne pare. To je potpuno druga stvar da ovde nekad cene abnormalno padnu.

Amen. A neki bi hteli i za dzabe.

vlasta je napisao(la):
Amen. A neki bi hteli i za dzabe.

Ja ih licno prodade za 40E, pa ti kako oces 😀

S obzirom da Radeoni 9200 SE kostaju 45e, a 9000 PRO nude daleeeeeeeko vise, cena je ok (ako ta karta nije bila previse silovana po igraonicama i slicno)

Ati 9000 pro vrujedi 50 e!!!!

Ja nedavno uzeh GA 9000pro full pack za 50 eur i mogu da ti kazem da vredi svaki eur narocito sa Cat 4.2. Plati 50 ako je full pack slobodno.

Minja je napisao(la):
Ja nedavno uzeh GA 9000pro full pack za 50 eur i mogu da ti kazem da vredi svaki eur narocito sa Cat 4.2. Plati 50 ako je full pack slobodno.
Gde si uzeo?? Ovo nije Full pack, vec Bulk. Samo kartica i kabl za TV-out.

pTomic je napisao(la):
Gde si uzeo?? Ovo nije Full pack, vec Bulk. Samo kartica i kabl za TV-out.
Uzeo sam polovnu naravno jer nove nema, bila je na oglasima ovde na forumu. Neka ti taj neko da jos uz to i DVI- VGA adapter i dosta ti je (kosta cca 5 eur ili manje pa ga uzmi ako ti treba - meni je bio potreban). Ostalo su uglavnom beskorisni diskovi i to 4 komada: Stari FAKK2 full, dva demoa igara, dvd bajati softver, bajati drajveri, beskorisna kutija (mada veoma lepa) i sareno, takodje beskorisno, uputstvo.

Poslednja izmena:
Kartica je kupljena, tako da molim moderatore da, eventualno, zakljucaju ovaj topik.

Nazad
Vrh Dno