valek je napisao(la):Znaci, da li Radeon 9000 moze da radi na BX plocama (3.3V)?
Takodje kad smo vec kod njega, ako zna kakvog je kvalitetaTV-out, buduci da na slikama nigde ne vidim prisutan Rage Theater. Pretpostavljam da je po sredi integracija kao kod NV17?
A da sacekamo da dodje u Yu pa da pricamo?valek je napisao(la):Znaci, da li Radeon 9000 moze da radi na BX plocama (3.3V)?
Takodje kad smo vec kod njega, ako zna kakvog je kvalitetaTV-out, buduci da na slikama nigde ne vidim prisutan Rage Theater. Pretpostavljam da je po sredi integracija kao kod NV17?
Pojedinci je vec imaju.Filo je napisao(la):A da sacekamo da dodje u Yu pa da pricamo?
Mislis entuzijasti?RamOne je napisao(la):Pojedinci je vec imaju.
Zamisljam entuzijastu koji ide do Novog ZelandaFilo je napisao(la):Mislis entuzijasti?![]()
Ja je nisam video u maloprodaji kod nas jos uvek sto ne znaci da se ne moze kupiti u Madjarskoj,Svedskoj,Novom Zelandu...
Filo je napisao(la):Mislis entuzijasti?![]()
Ja je nisam video u maloprodaji kod nas jos uvek sto ne znaci da se ne moze kupiti u Madjarskoj,Svedskoj,Novom Zelandu...
Ej,video sam u oglasu jedne "cuvene" Bgd firme radeon 9000 i to za 129e.RamOne je napisao(la):Zamisljam entuzijastu koji ide do Novog Zelanda![]()
Ovih dana cu videti jedan primerak na delu pa cu da javim kakav je...
eto vidis :wave;Filo je napisao(la):Ej,video sam u oglasu jedne "cuvene" Bgd firme radeon 9000 i to za 129e.
Eto ipak neko ode na Novi Zeland!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari