Šta je novo?

Radeon 8500DV & PAL

Bane je napisao(la):
Dandy, chitao sam nekoliko puta tvoj post i josh uvek ne razumem shta si hteo da kazesh...
Kakav si profil pravio da mi imao RAW AVI (poshto ochigledno nisi koristio preset), ajd pa postuj podatke o profilu. Veoma je chudno shto to radish, jer onda ti je ogranichenje fajla 2GB zbog ogranichenja VfW, a MMC ne moze da radi parsing, a ne moze da snima ni AVI2.0.
MP2 kao standard koriste sve televizije, pa chak delimichno i RTS, i to uglavnom u 6-9MB/s. Drugo, poshto se radi o tjuneru namenjenom rachunaru, on sam radi downscaling, tako da je TV rezolucija preko ATi TV tjunera oko 480-520 po horizontali.
Zbog toga ti je sasvim dovoljna rezolucija od 640x480 u MP2/4MBs(var), i sa time dobijash TV kvalitet, i to u sluchaju da je shum mali. U sluchaju da je chum velik, bolje je smanjiti rezoluciju nego povecavati bitrate.

Bane
Ma koristim AVI full PAL profil, 704x576. Trenutno ne uspevam da uvucem mp2 u Adobe Premier, tako da mi to predstavlja veliki problem :( Imas li ideju koji codec bih trebao da instaliram da bi to proradilo?
Drugo, pravio sam fajlove od preko 2GB, nisam imao nikakvih problema. Jedino nisam jos probao da li ce prekinuti snimanje ako probije 4GB zbog fat32. Treba uskoro da kupim novi hard pa ce da padne jedan NTFS...

Dandy je napisao(la):
Ma koristim AVI full PAL profil, 704x576. Trenutno ne uspevam da uvucem mp2 u Adobe Premier, tako da mi to predstavlja veliki problem :( Imas li ideju koji codec bih trebao da instaliram da bi to proradilo?
Drugo, pravio sam fajlove od preko 2GB, nisam imao nikakvih problema. Jedino nisam jos probao da li ce prekinuti snimanje ako probije 4GB zbog fat32. Treba uskoro da kupim novi hard pa ce da padne jedan NTFS...

1) instaliraj Ligos MPEG2 codec ako hocesh obradu, ili koristi Ulead Video Studio

2) kako si pravio fajlove vece od 2GB? MMC to sigurno ne moze da radi.

Bane

Bane je napisao(la):
1) instaliraj Ligos MPEG2 codec ako hocesh obradu, ili koristi Ulead Video Studio

2) kako si pravio fajlove vece od 2GB? MMC to sigurno ne moze da radi.
1) Gde to moze da se skine (codec)?

2) Pritisnuo sam 'record' i on je snimio :) Btw, probao sam da snimam i duze i definitivno prestane na 4GB zbog fat32, inace dotle ide ok.

Vrh Dno