Šta je novo?

radeon 8500 vs 9250

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
imam svog starog 8500 kojem je vrisnuo kuler, i mnogo se greje (gigabyte ap64d 64mb) i uzasno me mrzi da se bakcem da nadjem kuler i da ga montiram itd.... i od ortaka uzmem njegovu MSI RX9250 T128 koju on ne koristi jer je presao na pci express.... i tek onda provalim da je 9250 solidno sporiji od mog 8500.... videh da mu memorija radi na 200(400) MHz a na ovoj mojoj 275(550) MHz i plus je na 9250 64bit an 8500 128bit..... jel moguce da su pravili ovaj shit od graficke ili je do moje mashine otishlo nesto??? do juce sam na 8500 igrao PES6 bez problema a na ovoj 9250 ne mogu ni da ga igram, nenormalno secka (12-15 fps)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ma promenicu, nego nisam obracao paznju, znam da je 9250 derivat ovog 8500, posto u sustini imaju isti chip na sebi, samo preimenovan, ali sam mislio da ce biti bar malo brzi posto je noviji model ali ne sporiji.... ma ionako od igrica nema nista dok se ne pljune kinta za novu mashinu, ali ovaj pes6 mi je bio razbibriga, a sad ni to ne mogu da igram dok ne sredim ovu graficku, a mrzi me do bola da skidam ovaj ogromni kuler, pa pastu da stavljam..... :crash:

Bolje skrpi staru grafu, pa guraj dok ne promenis sve. Da kupujes AGP grafu u danasnje vreme je neisplativo. Najbolje je menjati sve i lepo se prebaciti na pcie - gde su cene povoljnije i tehnologija naprednija. Ja sam u slicnoj situaciji kao ti i ne planiram nista da ubacujem u masinu sem mozda harda i dobrog napajanja - ostalo mora da leti iz kucista kad dodje vreme.

ma nisam ni planirao na ovaj stari krs da ubacujem novu graficku, ne igram igrice, pa bi mi i fx5200 zavrsio posao.... a i treba skupiti pare za neki dualcore i mocnu plocu, pa je posle greota ubaciti neku krs graficku 🙂

Nazad
Vrh Dno