Šta je novo?

Radeon 8500 objasnjenje...

mislim da razlika od 100 maraka na cifru od 400-500 nije velika zbog Truform-a(ne znam za ostale ,ali ja sam impresioniran kvalitetom slike koju daje Truform tehnologija)

Ja sam pre mesec i po uzeo GF3 (normalan, ne Ti) Eagle i nisam se pokajao. Ima strava sliku, ima strava podrsku, brzina u svim igrama je... ovo cudo jede zivu decu. BTW u RTCW koji podrzava trueform likovi u 1024x768 i navise inace izgledaju potpuno zaobljeno i kao pravi tako da mi to bas i ne nedostaje. Detonatori 27.20 imaju fenomenalan opengl driver sto se tice brzine i to opengl 1.3.1.

Moram priznati da nebi imao hrabrosti za tako nesto-Eagle gf3...mora da si platio 500dm ako ne i vise....

pozdrav

<Mancha> je napisao(la):
Jesam:D
Pre njega sam imao Eagle mx400 na par dana i on je imao dobru sliku (plava stampa,kao Inno)
Zato sam i uzeo njega,isto ima plavu stampu iodlicnu sliku i nepravi nikakva sr**a. Neznam koliko sada kosta.

Inno ima zutu stampu. Hercules ima plavu stampu pa si mozda na njega mislio.
S'tim sto nisam siguran kakvu stampu ima bas InnoMX400 ali svi ostali modeli, ukljucujuci moj GTS imaju zutu koja je zastitni znak firme, tako da...
Slozicete se da je ovo kljucno pitanje u odabiru kartice ctp; :D

Ma ne, imao sam Eagle MX400 koji je bio plav, kao i Eagle GF3.
Inace ocigledno da su Eagle karte sa plavom stampom kvalitetne. Cuo sam za neke u drugoj boji koje se bas i nisu proslavile , ali ove dve plave koje sam probao su savrsene.

Imao sam prilike da vidim tog EagleMX-a400 na Samsung 750p i Sony monitoru i skoro gori 2d nisam video !

Imao sam taj Eagle GeForce3 u masini. Jako lici na herkules, ima cooler koji je identican blue orbu sve u svemu kartica je fenomenalno izradjena i ima odlican kvalitet slike. Mislim da nije Eagle jer na kartici to nigde ne pise. Odlicna kupovina.....

marzzo je napisao(la):
Imao sam taj Eagle GeForce3 u masini. Jako lici na herkules, ima cooler koji je identican blue orbu sve u svemu kartica je fenomenalno izradjena i ima odlican kvalitet slike. Mislim da nije Eagle jer na kartici to nigde ne pise. Odlicna kupovina.....
Zajedno smo utvrdili da nije eagle nego neka referentna nVidia kartica, sample ili nesto slicno jer je imala ogroman znak nvidie i fenomenalnu sliku na markovom filipsu...Odusevila me ta karta, samo sto je kostala cca 600-700dm

pozdrav marzzu:)

To je ta verovatno. Lici na herkules, nigde ne pise Eagle sem sto se uz nju dobija cd sa driverima na kome pise Eagle i knjizica sa uputstvom. Na karti je samo Nvidia logo. Bila je ubedljivo najjeftinija od svih GF3 karti.

Broz je napisao(la):
To ti je šteker za pljosnati monitor:D

E bas me nasmeja.......
Objasnio si sustinu stvari u tri reci, nema sta.....

Stvarno... zar nije bolje uzeti MSI Vivo GF3Ti200 koji se dobro klokuje za oko 400DM? Nikako bre ni sam da izvucem R8500... Grrrrr.... pusti ti to... nVidia je bar prisutna kod nas...

byMaX je napisao(la):
Stvarno... zar nije bolje uzeti MSI Vivo GF3Ti200 koji se dobro klokuje za oko 400DM? Nikako bre ni sam da izvucem R8500... Grrrrr.... pusti ti to... nVidia je bar prisutna kod nas...

Pa pobogu Max, nakon onih silnih "olaksavanja" :p u korist Aija a protiv nVidie sada uzimas Ti200 ?
Sram te bilo :D I posle se ja kao ponasam detinjasto i pisem gluposti na forumu ;) ctp;
Malo shale, ali ozbiljno, zar nisi koliko do juce tvrdio da je 100 puta bolje uzeti 8500 zbog neslucenih mlatimudijalnih mogucnosti, strava 2d slike etc. ? Mislim, ko daje 400 taj valjda moze i 500 :D
:wave;

Znas kako... R8500 ne mogu da dobijem, u tome je fora...

Nazad
Vrh Dno