Šta je novo?

Radeon 8500/LE by Gigabyte

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Treba mi par informacija posto bih ovo cudo treba da pazarim, ako mi daju povljnu cenu...
Koje drajvere koristim Ati-jeve ili Gigabyte-ove ?
Ranije je bila neka fora da se koriste catalyst-i na karticama koje nisu bulit by Ati, da li to jos uvek treba ili rade sa svim karticama ?
Da li bi mi se isplatilo vise da uzmem 8500 ili da uzmem 8500LE, pa da enable-ujem sve opcije i onda da radi kao 8500 ?

Jos nesto sam hteo, ali ne mogu sada da se setim...
Ako mogu odgovori sto pre, posto bih "trebao" da je uzmem danas poslepodne...

thnx

Ma nista ne razmisljaj... uzmi slobodno... Koristi 0.24 verziju sa ati.com sajta *ides na powered by ATI, pa find a driver, pa skines nove kataliste i to je to... :)

i ako nije kasno, kupi pro verziju, mislim da je sad jako mala razlika u ceni

jaksa je napisao(la):
i ako nije kasno, kupi pro verziju, mislim da je sad jako mala razlika u ceni

Nije kasno jos nisu oformili cene novo pristigle kolicine... Meni su preporucili da uzmem LE, zato sto je jeftiniji, a kada se softverski osposobi radi kao 8500... Ali videcu koja je razlika u ceni, pa cu odluciti, a kako je krenulo uzecu 7500LE zbog nedostatka para :(

Vocko je napisao(la):
Nije kasno jos nisu oformili cene novo pristigle kolicine... Meni su preporucili da uzmem LE, zato sto je jeftiniji, a kada se softverski osposobi radi kao 8500... Ali videcu koja je razlika u ceni, pa cu odluciti, a kako je krenulo uzecu 7500LE zbog nedostatka para :(

ma uzmi bre 9000 pro i da te ne boli glava - imas ga sada za 128e u keshu a 120 preko racuna na nekoliko mesta u gradu

austin je napisao(la):
ma uzmi bre 9000 pro i da te ne boli glava - imas ga sada za 128e u keshu a 120 preko racuna na nekoliko mesta u gradu

I ja bih izabrao Radeon 9000 Pro (tj. uzeću ga uskoro), ali je R8500 ipak brža karta, što je uostalom poznata stvar...

A sto da uzmem 9000, kada je 8500 brzi ???
Mislim stvarno mi nije jasan razlog zasto da uzmem 9000 ? Po cemu je bolji od 8500, sem sto je noviji ?

Vocko je napisao(la):
A sto da uzmem 9000, kada je 8500 brzi ???
Mislim stvarno mi nije jasan razlog zasto da uzmem 9000 ? Po cemu je bolji od 8500, sem sto je noviji ?

pa zbog love, ti rece da ti je frka za kintu, a ja ako se ne varam (sto je itekako moguce :p jer bas i ne pratim trziste) 9000 je jeftinija od 8500 a stvarno je dobra karta.

austin je napisao(la):
pa zbog love, ti rece da ti je frka za kintu, a ja ako se ne varam (sto je itekako moguce :p jer bas i ne pratim trziste) 9000 je jeftinija od 8500 a stvarno je dobra karta.

Pa pazi, danas cu definitvno znati koliko ce da me izadje 8500, a na osnovu nekih drugih cena koje su mi dali, cini mi se da ce 8500 da me izadje k'o vas 9000pro, tako da mislim da je bolje da uzmem 8500, posto nisu u ovoj isporuci dobili 9000.

Vocko je napisao(la):
Pa pazi, danas cu definitvno znati koliko ce da me izadje 8500, a na osnovu nekih drugih cena koje su mi dali, cini mi se da ce 8500 da me izadje k'o vas 9000pro, tako da mislim da je bolje da uzmem 8500, posto nisu u ovoj isporuci dobili 9000.
Apsolutno isto razmisljanje sam i ja imao kada sam uzeo R8500 DeLuxe. Nesto mi se cak i cini da smo uzeli na istom mestu (to jest ti tek treba da uzmes):D

Pozdrav

R8500 mi je dupe pomerio sa instalacijom ali sada sve radi do bola !!

golum je napisao(la):
R8500 mi je dupe pomerio sa instalacijom ali sada sve radi do bola !!

Kojih si problema imao da znam na sta da obratim paznju i da znam kako da ih resim ???

golum je napisao(la):
Apsolutno isto razmisljanje sam i ja imao kada sam uzeo R8500 DeLuxe. Nesto mi se cak i cini da smo uzeli na istom mestu (to jest ti tek treba da uzmes):D
pa kolko je nakraju 8500 i cija je kartica tacno u pitanju(gigabyte,club3d...???)

Vocko je napisao(la):
Kojih si problema imao da znam na sta da obratim paznju i da znam kako da ih resim ???

Ma ne boj se, najgore sto moze da ti se desi je da reinstaliras os:p
(kao meni sa win2000 - pa na cist sistem catalyst i kraj)

jaksa je napisao(la):
Ma ne boj se, najgore sto moze da ti se desi je da reinstaliras os:p
(kao meni sa win2000 - pa na cist sistem catalyst i kraj)

Pa nije to nista strasno, posto cu morati da reinstaliram ce os i ovako...

Originally posted by austin

pa kolko je nakraju 8500 i cija je kartica tacno u pitanju(gigabyte,club3d...???)

U pitanju je Gigabyte, a tacnu cenu cu znati kasnije danas posto je jos rano :)

Imas moj thread u video karte, monitori subject je bio Rade8500 problem ili tako nekako da ti ne bi sada duzio.
Inace karta je GA i ja sam puko za nju 135EUR

Pozdrav

Neki lik je prodavao neki dan u malim oglasima, ovde (i dobio zuti karton), ne secam se posto. Inace ako mozes bez pp evo ti telefon uvoznika , bel c. 3544-007

Thx.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno