Šta je novo?

Radeon 8500 i Refresh Rate Fix

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Da li neko može da mi objasni kojim programom je najbolje rešiti problem sa default refresh rateom od 60 Hz u igrama na XP-u. Do sada sam imao iskustva samo sa Nvidiom i tamo znam to da rešim. Da li postoji neki ekvivalent za NVRT kod Radeona ? i da li radi sa catalyst driverima ?
Koji je najbolji program za twekovanje i OC na radeonu, a da radi pouzdano sa catalyst driverima ?

Postoji... Idi na www.rage3d.com i tamo imas par dobrih tweakera. Rage3D tweak, Radeonator, i Unituner su svaki za sebe dobri. Moze i Power Strip, ali nema potrebe pored ovih...Unituner je kao univerzalni i meni je sredio problem kada mi je catalyst drajver iskljucio AGP Texture Acceleration u DirectX-u...
Svrati i do http://www.omegacorner.com/ati.htm za savete... Jebi ga dobra kartica, ali izgleda samo u varijanti Build By Ati... I drajveri su poceli da izlaze kao za Nvidiu(a zato sam i uzeo Ati)...E zato cu da zavalim ovaj Powered i da capim Build By Ati direktno iz Kanade... Btw, moram da uzmem sa 128MB jer se sa 64MB vise ne prave :D

Nazad
Vrh Dno