Šta je novo?

Radeon 8500 --> 2 monitora. moguce?

dr@xy

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
604
Konkretno me zanima da li moze da se pomocu adaptera digitalni izlaz koristi za II monitor i da li se pri tome moze koristiti i TV-out.
Ako ne moze, da li postoji verzija radeona 8500 sa 2 izlaza za monitor?
Mogli bi i da mi date neke dobre i neke lose strane sto se tice performansi u 3d aplikacijama i sl.

P.S. Molim bez prepucavanja i nemojte da mi predlazete nVidia kartice, ne zelim ih zbog loseg 2D prikaza.
nvidia --> boom FX

1. Moze.
2. Nema.
3. Nema losih strana osim cene u Yu.

E da ako si mislio na dva monitora i TV to ne moze.

A koliko je ta cena u YU, a koliko napolju, i ko ih uopste uvozi.
Koja je razlika izmedju Full retail i LE verzje?

A zasto ja pisem one testove? Da bi i ovde morao da odgovaram.. :) Ajde trk u video device sekciju....!!

O cenama ne pise nista osim da je u rangu firmirane GF2ti200, ali cene ove kartice toliko variraju od prodavca do prodavca, pa me je zanimalo kolika je cena izrazena u DM ili EUR kod nas i napolju, A koja je uopste ono verzija bila na testu full retail ili LE ili mozda VE? Sta uopste znace ove oznake?

LE

Koliko ja znam LE verzija prvog Radeona bila je namenjena kineskom trzistu i navodno je bila uskracena za Hyper-Z(koji se mogao ukljuciti petljanjem po registrima). Za 8500 LE verziju nisam siguran mada je nema na ATI-jevom sajtu isto kao starog Radeon-a LE. Sto se tice VE verzije ona je valjda namenjena za biznis upotrebu tj. ima izlaz za dva monitora i nema bas neke zavidne 3D performanse.

Nazad
Vrh Dno