Šta je novo?

rade 9500 (no pro) u jugi

BodyRemover

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2001
Poena
619
Nije mi funkcionakan modem neko vreme pa pisem od ortaka :)
Zanima me kolika je razlika u performansama radeta 9500pro i ovog koji ima cetiri pipelinea i 64 mega memorije.
Cena je oko 200evrosa bez p[oreza koji se BTW uskoro zaista ukida :)
Da... karta je club3d pa bi moglo i konkretno za doticnu kartu nesto recci ako se zna :) Znam samo da je 9500pro brzi od ti4400, a za ovog verujem da je sporiji i od ti4200, ako gresim...

pozdrav i hvala

Nista bez verzije sa Pro sufixom!!
http://www.beyond3d.com/reviews/sapphire/radeon9500/
Mada cenim da ce biti preko 200 jevr, sto je mnogo u odnosu na Ti4200 koji se masovno spustaju ispod 150 €

U svakom slucaju dok god ne prilagode proizvodni proces (miilsim na stamoanu plocu i mem. module, da budu jeftiniji, ova kartica predstavlja finansijski promasaj, bar za nas kupce, a cinimi se i za proizvodjace)

Club3D je odradio odlican posao, prema tome, kome je potreban DX9 akcelerator za oko 200e, R9500 je jedino resenje... Ipak, sada vec ima nV28 kartica za ispod 150 evra (MSI), sto je po odnosu cena/fps bolje... Medjutim, ne sumnjam da ce ATI fanovi sebi obezbediti R9500 koji je ipak tehnoloski mocan chip..

byMaX je napisao(la):
Club3D je odradio odlican posao, prema tome, kome je potreban DX9 akcelerator za oko 200e, R9500 je jedino resenje... Ipak, sada vec ima nV28 kartica za ispod 150 evra (MSI), sto je po odnosu cena/fps bolje... Medjutim, ne sumnjam da ce ATI fanovi sebi obezbediti R9500 koji je ipak tehnoloski mocan chip..

UUUAAAA Maxe, vrati mito u PIN:) FX

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno