Da li je u redu da Task Manager, dok ne radi ni jedan program pokazuje variranje CPU Usage izmedju 5 i 16%. Do duse, nekad su varijacije i izmedju 0 i 2%. Kasperski, Spyboot i Adware SE ne pokazuju problem ili su ga fiksirali. Sta bi moglo da bude?
ciciban je napisao(la):Da li je u redu da Task Manager, dok ne radi ni jedan program pokazuje variranje CPU Usage izmedju 5 i 16%. Do duse, nekad su varijacije i izmedju 0 i 2%. Kasperski, Spyboot i Adware SE ne pokazuju problem ili su ga fiksirali. Sta bi moglo da bude?
Task Manager pokazuje rad System Idle Process-a sa 98-99%, dok je zauzece CPU-a kod svih drugih procesa (u "praznom hodu" sve sa par programa u System Tray) 00%. Mozda Task Manager ne pokazuje precizno. Cuo sam za neki program Win Patrol, da li mozda taj program ili neki drugi mogu preciznije da dijagnostikuju eventualne "tihe" ili mozda skrivene procese koje CPU obavlja? Ali, cudi me to sto pri, bar naizgled, istim uslovima rada, Task Manager pokazuje razlicite varijacije CPU-a.srki je napisao(la):Pogledaj u Task menageru sta ti opterecuje prozesor pa nam onda napisi ovde, ako neznas sta je. 😉
ciciban je napisao(la):Task Manager pokazuje rad System Idle Process-a sa 98-99%, dok je zauzece CPU-a kod svih drugih procesa (u "praznom hodu" sve sa par programa u System Tray) 00%. Mozda Task Manager ne pokazuje precizno. Cuo sam za neki program Win Patrol, da li mozda taj program ili neki drugi mogu preciznije da dijagnostikuju eventualne "tihe" ili mozda skrivene procese koje CPU obavlja? Ali, cudi me to sto pri, bar naizgled, istim uslovima rada, Task Manager pokazuje razlicite varijacije CPU-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari