Šta je novo?

Racunski fakultet

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Mozda ste videli da se reklamira na televiziji, cena je 3000 e za prve dve godine,a traje 4, ove godine je prvi upis.Jel zna neko nesto vise?

www.raf.edu.yu

Pazi.... nisam siguran da je cena 3000€ za prve dve godine. Pre ce biti da je PO 3000€ za svaku godinu. Nije istina da sad upisuju prvu generaciju.
Ove godine je Microsoft dao stipendije (platio shkolarinu) Aleksandaru Zlateskom, koji je imao silne nagrade na srednjoshkolskim programerskim takmicenjima, pa je sada njihov ponos i dika. A programerska ekipa u kojoj je i Zlateski je osvojila 2. nagradu na regionalnom Microsoft CCC takmicenju u Londonu, shto je stvarno dobar uspeh. Tako da... proputovali su, nadobijali su se tehnikalija, a uz to su studenti RAFa. Najjacha stvar je shto su oni proshli kvalifikacije u Srbiji u kojima su bili i studenti ETFa, FONa i PMFa. S'tim shto je takmicenje bilo u sred januarskog roka :(
Poenta priche je da ima dobrih studenata na RAFu, ali oni nishta od (programerskog) znanja nisu stekli na RAFu, vec ranije.

Osim cene dopalo mi se OTVORENA VRATA: svakog petka od 09-10h :d :d

Auuuuuuu....

Ala se ovde poliva na forumu! Pocecu da sumnjam u sve i svasta, pa i u samo postojanje citavih zgrada.
POGLEDAJTE SAMO LOGO FAKULTETA!!!

Ja ne mogu nikako da pronadjem profesorski kadar?! Jel zna neko gde to moze da se vidi?
Meni ovo lici na kaubojstinu jer ne mogu na celom sajtu da vidim niti jedno jedino ime i prezime!!

Broz je napisao(la):
Ja ne mogu nikako da pronadjem profesorski kadar?! Jel zna neko gde to moze da se vidi?
Meni ovo lici na kaubojstinu jer ne mogu na celom sajtu da vidim niti jedno jedino ime i prezime!!

Ima spisak na sajtu. Ima ih dvadesetak sa sve kafe kuvaricama.

A i logo im lici na...

Kada se razviju i budu puni para - tuzicemo ih :) Sada se ne isplati :)

Nego, primecujete li da imaju pravi akademski domen tj. edu. Npr. BK Univerzitet nema vec adresa ide nesto kao bk-edu.com...

Vrh Dno