Šta je novo?

racunarcic za 400e!!

freakapotamus

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2004
Poena
304
Pozdrav svima!

Ovakva je situacija, imam komsinicu i to extra :-devil-: , koja bi da kupi racunar za 400 mozda koji evric vise (max 20). E tu mi treba vasa pomoc, ja sam odavno ispao sa staze sto se tice odnosa cena tako da vas molim da pomognete jednom od vasih :crash: . Dakle najprostije resenje je neka integrisana ploca i kojekakva glupost ali sigurno postoji bolje resenje. Dakle evo sta njoj treba a vi ako imate vremena sastavite masinu koja ce joj trajati sto se tice stabilnosti.
Gledanje filmova, slusanje muzike, rezanje diskova, ploca sa kasnijom mogucnosti nadogradnje sa boljom grafickom kartom (sad moze i neka budjava bez problema, nije devojka u svetu igrica)..uglavnom bi to bilo to....
Mene najvise muci izbor ploce i procesora....please help :wall:. Koje je dobro resenje za monitor? Samusung i da zavrsimo pricu?
Pozdrav svima i unapred zahvalan!

Niposto hard od 40GB, em je premalo em je daleko "skuplje" nego uzeti hard od bar 80gb. Pogotovo ako misli da gleda filmove, sigurno ce ih cuvati i na hardu.

p0z

hvala na odgovorima, nisam znao da je vec bio takav post, znaci ploca Asus K8V-MX ima dodatni AGP slot..moze komotno da se ubaci bolja graficka kasnije...
A sta znaci sto se tice AGP slota ovo "1 x AGP8X (1.5V only)", jel mogu bilo koju graficku da ubacim ili ovo 1.5V ogranicava na nesto drugo?

Ako nisi jos napakovao masinu , evo bas danas sam bas imao porudzbinu za 400evra:
ploca Gigabyte ga-k8u 55e
procesor sempron 2600+ 68e
grafika fx 5200 38e
memorija 256 ddr 21e
modem 8e
hard 40gb wd 44e
monitor samsung 96e
kuciste 25e
tastatura 4e
mis opticki 6e
cdrw 21e
flopi 6e
zvucnici 4e
sad sledi :bolje dvdrw, bolje 80gb ali to ostavljam svom kupcu na razmisljanje posto je rekao :<<400 ni evro vise jer ima u novinama sve to za 360 evra>>

Kako jekrenulo uskoro ce novine biti skuplje od mashine 🙂

Ej hvala na i ovom predlogu, ali naravno na sve to se dodaje PDV zar ne? onda ispada oko 480 zar ne?

Pre neki dan je stigao MSI i RS482M ploce sa ATI chipsetom za s754 sto je prilicno primamljiva varijanta uz neki sempron. Integrisana grafika, a za slucaj upgrade-a, tu je 16x PCI-E slot. Ne znam samo dal ti se to uklapa u budzet.

freakapotamus je napisao(la):
Ej hvala na i ovom predlogu, ali naravno na sve to se dodaje PDV zar ne? onda ispada oko 480 zar ne?

Ne, to je sa porezom kuljeno juce po podne ,sinoc satastavio i jutros isporucio
:wave:

Nazad
Vrh Dno