Šta je novo?

Racunar zablokira

Alexandros

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
309
Desava se da prilikom podizanja sistema cim prikaze desktop i krene ona muzika u windows-u komp blokira skroz i pomaze jedino restart preko kucista. To mi se prvi put desilo kad sam stavio dail-up modem, ovaj komp sam skoro kupio ali me je modem zezao i nije hteo da se konektuje ili se konektuje sa brzinom od 30.9 kbps ali kao da nije konektovan posto nije hteo ni jednu stranu da otvori. Ja ga odnesem kod druga, kod njega radi. Donesem njegov kod mene stavim ga on nece ja ga stavim u drugi slot i kad je podizao sistem on blokira, ja ga restartujem on opet blokira opet ga restartujem on opet isto. Izvadim modem ukljucim ga radi normalno, ja stavim modem u treci slot on proradi konektuje se i od tada, vec nedelju dana, ide na net bez problema, ali mi je i danas i juce blokirao po jednom ali kad ga restartujem radi normalno.

Sta mislite sta mu je???????????????

Pa do modema je verovatno
Oni su bar jeftini kupi neki drugi i resi se tih problema

Probaj dok je modem unutra, kad resetujes komp, udjes da odaberes safe mode, i tamo nadji opciju last known good configuration, tako je mom drugu proradilo...

Ma sigurno modem. Desavalo mi se da komp blokira i od lan kartice.

Pa moguce je da je do modema mada je kod druga radio bez problema ali videcu da predjem krajem meseca na adsl pa cu to onda da resim, valjda.

Nazad
Vrh Dno